2021. június 19., Gyárfás
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Lakóhelyünk madarai – fotópályázat kicsiknek és nagyoknak

A Magyar Madártani Egyesület fotópályázatot hirdetett, amelynek célja a városok, kertek, parkok madarainak bemutatása, megismertetése a fotózni kedvelő ifjúság alkotásain keresztül.

A 11 és 30 év közötti  pályázó feladata, hogy a városi környezetben található madarakat közelebb hozza az emberekhez, bemutatva általuk a körülöttünk lejátszódó nyüzsgő élővilágot.

A verseny nyilvános, amatőr fotósok nevezhetnek bármilyen fényképezőgép-típussal (drónnal vagy akár mobiltelefonnal), digitálisan vagy analóg felvételekkel.

A versenyre csak olyan képek nevezhetők, amelyek az élővilágban okozott károk nélkül készültek, és a valóságot meghamisítva bemutató manipuláció sem alkalmazható. Sérült, mentett, ember által nevelt, szelídített madarakról készült képpel sem lehet nevezni. A szervezők hangsúlyozzák: „madarakat fészken zavarni etikátlan és tilos!”

A fotók az MME Ifjúsági Tagozat Facebook-oldalára kerülnek fel egy albumba, ahol a képekre bárki szavazhat. A verseny teljes lezárásáig lehet nevezni, de minél később kerül ki a kép, annál kevesebb idő áll rendelkezésre a szavazatok begyűjtésére.

Neked ajánljuk
Felelősségteljes és felszabadító képkészítésre hívja a pályázókat az ARC Felelősségteljes és felszabadító képkészítésre hívja a pályázókat az ARC Imádják az elektromos autókat a magyarok Gyógyszermaradványoktól és mikroműanyagoktól mentes lazacokat tenyésztenek majd Zalaegerszegen Lengyelországban is bíróságon próbálják kikényszeríteni a hatékonyabb klímavédelmi intézkedéseket
Tovább a forrásra: mme.hu
Vissza
Hírfolyam