2021. szeptember 17., Zsófia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

„Méhes – mézes rajzpályázat” óvodai csoportoknak és általános iskolai osztályoknak

Az Agrármarketing Centrum rajzpályázatot hirdetett. A pályázaton részt venni a méhek életével, méhészkedéssel, a méz fogyasztásával kapcsolatos bármilyen témakörben készült rajzzal lehet.

A pályázaton részt vehet minden magyarországi óvodai csoport és általános iskolai osztály, amely a szabályzatban foglalt valamennyi feltételnek maradéktalanul megfelel. A kiírók csoportonként vagy osztályonként 1 pályázatot fogadnak be. 

A versenyre tetszőleges méretű lapon, tetszőleges technikával, kézzel készült pályamunkákat várnak.

A pályázat során 2 nyertest sorsolnak: egyet óvodás, egyet pedig általános iskolai osztály kategóriában. A két kategória 1-1 nyertese 50-50 kg mézet, a csoport/osztály létszámának megfelelő mennyiségű „Bolyhos és Szofi” című mesekönyvet, a szervező logójával ellátott „Vidéki séta” elnevezésű memóriajátékot, valamint logózott lufikat kap.

  • További információ és részletes pályázati kiírás: amc.hu/mezkampany/
  • Beküldési határidő: június 7. 24:00
Fotó: www.amc.hu
Neked ajánljuk
Joó István: Közép-Európa legnagobb fenntarthatósági rendezvénye lesz a Planet Budapest 2021 Regényes természet – Eredményt hirdettek a környezetvédelmi irodalmi pályázaton Fesztivállal ünneplik az újrateremtő kreativitást Kongóban Európai Mobilitási Hét: kedvezményt ad a zöld rendszámosoknak a miskolctapolcai élményfürdő Dobj le 100 kilót! – karbonkalkulátorral és jó tanácsokkal a füstmentes jövőért
Tovább a forrásra: amc.hu
Vissza
Hírfolyam