2022. július 3., Kornél, Soma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

„Méhes – mézes rajzpályázat” óvodai csoportoknak és általános iskolai osztályoknak

Az Agrármarketing Centrum rajzpályázatot hirdetett. A pályázaton részt venni a méhek életével, méhészkedéssel, a méz fogyasztásával kapcsolatos bármilyen témakörben készült rajzzal lehet.

A pályázaton részt vehet minden magyarországi óvodai csoport és általános iskolai osztály, amely a szabályzatban foglalt valamennyi feltételnek maradéktalanul megfelel. A kiírók csoportonként vagy osztályonként 1 pályázatot fogadnak be. 

A versenyre tetszőleges méretű lapon, tetszőleges technikával, kézzel készült pályamunkákat várnak.

A pályázat során 2 nyertest sorsolnak: egyet óvodás, egyet pedig általános iskolai osztály kategóriában. A két kategória 1-1 nyertese 50-50 kg mézet, a csoport/osztály létszámának megfelelő mennyiségű „Bolyhos és Szofi” című mesekönyvet, a szervező logójával ellátott „Vidéki séta” elnevezésű memóriajátékot, valamint logózott lufikat kap.

  • További információ és részletes pályázati kiírás: amc.hu/mezkampany/
  • Beküldési határidő: június 7. 24:00
Fotó: www.amc.hu
Neked ajánljuk
A gödöllői természetfilm-fesztivál díjazott filmjei 3/3. (videók) Péntek Csaba: A hamburgered ára A zavarba ejtő 4000 éves szikla Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: amc.hu
Vissza
Hírfolyam