2022. július 1., Annamária, Tihamér
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Felelősségteljes és felszabadító képkészítésre hívja a pályázókat az ARC

Az évente megrendezésre kerülő ARC közérzeti pályázat és kiállítás már 2000 óta a kreativitás szabadságáról szól.

Az immár két évtizedes hagyománnyal és komoly ismertséggel rendelkező ARC pályázat és kiállítás az idén felelősségteljes és felszabadító képkészítésre hívja az alkotni vágyókat.

„Nehéz időkön vagyunk túl – mindenki megélte a veszteséget. Van, aki a munkáját, a megtervezett jövőjét, a vállalkozását veszítette el, van, aki a szomszédját, a barátját, rokonát, de ha csak az ismerősének az ismerősét, már az is több a soknál” – olvasható a pályázati idei kiírásában.

A szervezők hozzáteszik: „mégsem változott semmi: a gazdagok még gazdagabbak lettek, a szegények még szegényebbek, és még többen szegények, a környezetünkre még magasabbról tesznek azok, akiknek vigyázniuk kellene rá”.

„Itt az ideje, hogy magunkhoz térjünk: a kreativitás, az emberiesség és az érzékenység a mi erőnk”

– húzzák alá, majd hozzáteszik: „pusztán a létezésünk, az életünk jelei, a leheletünk, a testhőmérsékletünk, az érintésünk, a látásunk és persze leginkább a kreativitásunk az, amivel hangot adhatunk annak, amiben hiszünk”.

Magyarország legnagyobb köztéri kiállítása várja a szabad gondolatokat és a zseniális vizuális ötleteket. Az alkotói szabadság jegyében a felkínált témán kívül más ötlettel, témával is szabadon lehet pályázni.

A kiállításra szeptember közepétől Újbuda önkormányzatával együttműködve a Bikás parkban kerül sor.

  • További információ: arcmagazin.hu
  • Nevezési határidő: 2021. 07. 27.
Neked ajánljuk
Szemétbe öltöztek a kongói művészek, hogy megtörjék a túlfogyasztás átkát Péntek Csaba: A hamburgered ára A zavarba ejtő 4000 éves szikla Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: arcmagazin.hu
Vissza
Hírfolyam