2021. szeptember 16., Edit
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

„Ne csak tekerj, láss csodát is!” – Videópályázat

A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. a levegőminőség javítását célzó videópályázatot hirdetett.

A pályázat célja, hogy minél többen megmutassák, miért érdemes nyeregbe pattanni és ezáltal is tenni a levegőminőség javításáért.

A Ne csak tekAIRj, láss is! arra hívja fel a figyelmet, hogy a kerékpáros közlekedés előnyben részesítésével nemcsak a levegő minőségének teszünk jót, hanem testi és mentális egészségünknek is.

A gépjárművel közlekedők számára csak elsuhanó táj látványa kerékpárról nézve életre kel, észrevesszük a szépségeit, nyitottabbá válunk a megismerésükre.

 A pályázók feladata egy rövid videón keresztül bemutatni azokat a természetes vagy épített látványosságokat, melyekkel a kerékpározás során találkozhatunk. A kiírók szeretnék megszólítani a településükre/térségükre büszke lokálpatriótákat és az odalátogató turistákat egyaránt.

A pályázatokat 14 éven felüli fiatalok és felnőttek nyújthatják be egyénileg és csoportosan (maximum 5 fő) is. Az egyénileg és csoportosan benyújtott pályázatok közül is az első három helyezett kerül díjazásra. A győztesek értékes tárgyjutalomban részesülnek.

Neked ajánljuk
Folytatódik az e-biciklis pályázat: ezúttal szeptember 10-ig várják a dokumentumokat Titokzatos művész természetbe illő alkotásai Angliában (képgalériával) 2021 legjobb természetfilmjei – Fókuszban a Tisza és a fák (képekkel és videókkal) Nemzetközi összefogásra lenne szükség az Antarktisz megmentéséhez A vízlábnyomának megzabolázásával folytatja a zöldülést a Google
Tovább a forrásra: csupazold.hu
Vissza
Hírfolyam