2022. augusztus 15., Mária
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

„Ne csak tekerj, láss csodát is!” – Videópályázat

A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. a levegőminőség javítását célzó videópályázatot hirdetett.

A pályázat célja, hogy minél többen megmutassák, miért érdemes nyeregbe pattanni és ezáltal is tenni a levegőminőség javításáért.

A Ne csak tekAIRj, láss is! arra hívja fel a figyelmet, hogy a kerékpáros közlekedés előnyben részesítésével nemcsak a levegő minőségének teszünk jót, hanem testi és mentális egészségünknek is.

A gépjárművel közlekedők számára csak elsuhanó táj látványa kerékpárról nézve életre kel, észrevesszük a szépségeit, nyitottabbá válunk a megismerésükre.

 A pályázók feladata egy rövid videón keresztül bemutatni azokat a természetes vagy épített látványosságokat, melyekkel a kerékpározás során találkozhatunk. A kiírók szeretnék megszólítani a településükre/térségükre büszke lokálpatriótákat és az odalátogató turistákat egyaránt.

A pályázatokat 14 éven felüli fiatalok és felnőttek nyújthatják be egyénileg és csoportosan (maximum 5 fő) is. Az egyénileg és csoportosan benyújtott pályázatok közül is az első három helyezett kerül díjazásra. A győztesek értékes tárgyjutalomban részesülnek.

Neked ajánljuk
Péntek Csaba: A hamburgered ára A zavarba ejtő 4000 éves szikla Egyenletes gitárütemek, emelkedő hőmérséklet Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: csupazold.hu
Vissza
Hírfolyam