2022. május 27., Hella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Fiatalok innovatív ötleteit várja a Red Bull

Idén is várják azoknak a lelkes egyetemi hallgatóknak a jelentkezését, akik nem félnek bemutatni a nagyvilágnak valami újat és értékeset.

A Red Bull Basement programsorozat célja a diákokat arra ösztönözni, hogy megmutassák tehetségüket a világ számára. A program népszerűsége töretlen, tavaly például több mint 3800 csapat jelentkezett a globális versenyre – húzta alá a vállalat közleménye.

A Red Bull Basement University egy globális aktiváció olyan innovatív gondolkodású hallgatók számára, akik hisznek a technológia jó ügyekre való felhasználásában.

„Ha van egy korszakalkotó ötletetek, akkor nincs más dolgotok, mint feltölteni egy videót a Red Bull Basement weboldalára, amiben röviden és tömören elmagyarázzátok a csapat elképzelését” – olvasható a pályázati kiírásában, amely többek között a tiszta víz, az energia, az oktatás, a klíma és az okosvárosok témájához kapcsolódva is várja az innovatív ötleteket.

A versenyen legalább 18 éves, hallgatói jogviszonnyal rendelkező pályázók indulhatnak. A zsűri a kreativitás mellett a megvalósíthatóságot és a hatékonyságot is pontozza. A vállalat a világ számos pontjáról várja a jelentkezőket, hogy aztán egy szakmai zsűri segítségével országonként kiválaszthassák azt a nyertes csapatot, amely a nagyvilág elé tárhatja gondolatait a Global Workshop keretein belül.

Neked ajánljuk
Ismét várja a fenntartható vállalkozások jelentkezését a Generali Négy helyszínen több mint száz filmmel várja a közönséget a gödöllői Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál Élőben születik művészet a szemétből Gödöllőn Amerikában szigorúbb szabályokra számíthatnak a fenntartható alapok 18 millió forintot gyűjtött a menekülteknek a CIB Bank
Tovább a forrásra: redbull.com
Vissza
Hírfolyam