2022. május 28., Csanád, Emil
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Művészeti kutatói ösztöndíjprogramot hirdetett a Kék Bolygó Alapítvány

A program keretein belül az alapítvány azokat a tehetséges művészeket kívánja anyagilag támogatni, akik természetvédelemre, klímaváltozásra és fenntarthatóságra fókuszálnak munkájuk során.

A programban azok a tudományos fokozattal még nem rendelkező DLA/PhD hallgatók, vehetnek részt, akik a pályázáskor bármely hazai felsőoktatási intézmény valamelyikével aktív hallgatói jogviszonyban állnak. Az elnyerhető legnagyobb támogatás összege nettó 800 000 + maximum nettó 5 000 000 Ft/fő/5 hónap.

Az ösztöndíj speciális lehetőségeket nyújt a pályázók számára: képzéseket, megjelenéseket, tanulmányutat, kiállítást, konferenciát vagy belföldi/külföldi felsőoktatási intézménynél folyatott tanulmányokat.

A jelentkezéshez szükséges kitöltendő dokumentumok a palyazat.kbka.org oldalon keresztül érhetők el.

Neked ajánljuk
Ismét várja a fenntartható vállalkozások jelentkezését a Generali Négy helyszínen több mint száz filmmel várja a közönséget a gödöllői Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál Élőben születik művészet a szemétből Gödöllőn Amerikában szigorúbb szabályokra számíthatnak a fenntartható alapok 18 millió forintot gyűjtött a menekülteknek a CIB Bank
Tovább a forrásra: kbka.org
Vissza
Hírfolyam