2021. november 29., Taksony
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újra várják a környezettudatos rövidfilmeket

A Pécsi Tudományegyetem KPVK az Első Amerikai-Magyar Televízió és a PixelTV.hu szervezésében rövidfilmkészítő világversenyt hirdetett a környezettudatos gondolkodás népszerűsítésére.

A SHOOT4EARTH GO GREEN verseny célja, hogy a film tudatformáló eszközeivel hívja fel a figyelmet a fogyasztói szokások megváltoztatásának szükségességére a mindennapi életvitel során.

A részt vevő stáboknak – melyek akár egyszemélyesek is lehetnek – maximálisan 1 perc hosszúságú filmekben kell felhívni a figyelmet arra, hogy a mindennapokban odafigyeléssel, takarékossággal, tudatossággal mit tehetünk környezetünk megóvásáért.

„Hiszünk abban, hogy a játék ösztönzi a környezettudatos gondolkodás és a környezetért felelős magatartás terjedését” – fogalmaznak a pályázat kiírói.

A versenyen nevezési díj és korosztályi megkötés nincs, a forgatásnál kamerás mobiltelefon (okostelefon) használható. Műfaji megkötés nincs: az elkészült film lehet élőszereplős rövidfilm, videóklip vagy animáció.

Neked ajánljuk
Szemléletformáló játékra hív a Békéscsabai Napsugár Bábszínház Szemléletformáló játékra hív a Békéscsabai Napsugár Bábszínház Az őshonos állati génmegőrzés új pályázati felhívása Újabb kilátót adtak át, ezúttal Szentendrén Növekszik a mikroműanyagok mennyisége a Tiszában
Tovább a forrásra: shoot4earth.org
Vissza
Hírfolyam