2022. július 3., Kornél, Soma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

„Égig érő fű” – udvarzöldítési pályázat

A historikus, belvárosi városszövetben a sokszor kihasználatlan belső udvarok adnak egyedül lehetőséget a szabadtéri rekreációt szolgáló zöld terek kialakítására. A nagy érdeklődésre való tekintettel a 2020-as évi után újra elérhető Budapesten az udvarzöldítési pályázat.

A pályázaton társasházak, lakásszövetkezetek indulhatnak. A támogatás belső udvarok felújítási és megújítási munkáira, a szükséges műszaki vizsgálatok, tervezési munkák elvégzésére, növényzet telepítésére, földmunkák, alapanyagok, köztéri elemek készítésére, kész bútorok beszerzésére, kerti szerszámok beszerzésére, bérlésére, növényorvosi, favédelmi munkák elvégzésére nyerhető el.

A belső udvarok zöldítésére rendelkezésre álló támogatási keretösszeg bruttó 30 millió forint, amelyből 800 000, de akár 2 000 000 Ft vissza nem térítendő pénzbeli támogatást is elnyerhetnek a pályázók.

  • További információ: budapest.hu
  • A pályázatok benyúj​tási határideje: 2022. március 3.
Neked ajánljuk
Párizsban elismerésben részesült a BudaPart fejlesztése Péntek Csaba: A hamburgered ára A zavarba ejtő 4000 éves szikla Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: budapest.hu
Vissza
Hírfolyam