2021. november 29., Taksony
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Szelektív kukákkal segíti a hulladék hasznosulását a Coca-Cola

A Coca-Cola Magyarország szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy minél többen szelektíven tudjuk gyűjteni a hulladékokat. Ezért a vállalat pályázatot hirdet szelektív hulladékgyűjtő edények kihelyezésére.

A pályázaton bármely Magyarországon működő vállalkozás, intézmény, szervezet, közösség részt vehet, amelynek székhelyén, telephelyén elérhető a szelektív hulladékgyűjtési köz- vagy magánszolgáltatás.

„Ha munkahelyeden, intézményedben még nem gyűjtötök szelektíven, pedig elérhető nálatok a szelektív hulladékgyűjtés, csak még nem rendeltétek meg, vagy nincs elegendő hulladékgyűjtő edény, pályázzatok!”

– szól a vállalat felhívása. Ugyanakkor, mivel a Coca-Cola Company globális vállalása, hogy nem végez marketing- vagy kommunikációs tevékenységet 13 éven aluli gyermekek felé, ezért a pályázaton kifejezetten nem vehetnek részt bölcsődék, óvodák, általános iskolák, illetve nyolcosztályos képzést végző középiskolák.

  • További információ: coca-cola.hu/nemvagyokszemet
  • A pályázatok benyújtására 2021. november 15-től határozatlan ideig van lehetőség.
Neked ajánljuk
Még várja a csatlakozókat az Európai Hulladékcsökkentési Hét Patanyomok – Dunántúli-középhegység, 1. rész (dokumentumfilm) Gyönyörű zalai erdőket szelnek át kerékpárutak Százezreket fenyegetnek a súlyos áradások következményei Dél-Szudánban A férfiak étrendje több üvegházhatásúgáz-kibocsátással jár
Tovább a forrásra: coca-cola.hu
Vissza
Hírfolyam