2022. január 24., Timót
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Környezetvédelmi ötleteket vár a Zöld Követ Egyesület

A 2,3 millió forint összdíjazású országos ösztöndíjpályázatra 18 és 25 év közötti, felsőoktatásban tanuló diákok innovatív, kreatív ötleteit várják a környezetvédelem témakörében.

A Planet Z ötletpályázatra 2022. február 25-ig lehet jelentkezni egyénileg vagy maximum 3 fős csapatokban – mondta el Király Nóra, a Zöld Követ Egyesület elnöke a pályázatot meghirdető csütörtöki sajtótájékoztatón Budapesten. 

Az ötleteket szeretnék gyakorlattá tenni, ezért összekötnék a fiatalokat állami szervekkel, cégekkel, önkormányzatokkal.

Az ösztöndíjjal együtt mentorprogram is indul, amelynek résztvevői támogatják majd a fiatalokat ötleteik megvalósításában.

A Planet Z ötletpályázatra egyrészt üzleti vállalkozássá formálható ötleteket várnak, másrészt minden olyan kezdeményezést szívesen látnak, amely a társadalmi összefogásra, közösségépítésre fókuszál.

A pályázattal kapcsolatos információk megtalálhatók a Planet Z honlapján, a pályázati kiírásban.

Neked ajánljuk
Kitört egy vulkán az egyedülálló élővilágáról ismert Galápagos-szigeteken (képgalériával) Megújult a püspökszentlászlói kastély arborétuma Megint a műholdak tűntek fel fényfüzérként az égen (videókkal) A vállalatok ellátási láncai a vártnál lassabban zöldülnek Közel 40 milliót gyűjtött a Lidl a Semmelweis Egyetemnek
Tovább a forrásra: origo.hu
Vissza
Hírfolyam