2022. június 25., Vilmos
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A legkreatívabb osztályt keresi a Kamaszfesztivál

A 2022-es tanév végén ismét megrendezik az Országos Osztálykirándulás – Kamaszfesztivált. A felső tagozatos és a középiskolás diákok országos méretű fesztiválja a tanév végi tanulmányi kirándulások gyűjtőprogramja. A rendezők által meghirdetett Tik-Tak pályázaton a „Magyarország Legkreatívabb Osztálya” címet elnyerő osztály négynapos belépőjegyet kap ajándékba.

A Kamaszfesztivál azon túl, hogy a tanulmányi kirándulásokra vonatkozó pedagógiai előírásoknak megfelelően biztosítja Magyarország természeti kincseinek, kulturális örökségeinek megismerését, a diákok és a pedagógusok számára számtalan közösségi élményt is biztosít.

A túraprogramok és kirándulások mellett sport-, ismeretterjesztő, kulturális, kézműves, szórakoztató, színpadi és országos hírnevű szervezetek által biztosított interaktív rendhagyó osztályfőnöki órák, esténként pedig sztárzenekarok koncertjei várják majd a résztvevőket.

A  „Tik-Tak” videókészítő pályázat egy környezettudatos gondolkodásra, fenntartható életformára ösztönző kezdeményezés a felső tagozatos és középiskolás diákok számára.

A pályázaton induló osztályközösségek videóban fogalmazhatják meg, mit jelent számukra a fenntarthatóság, mit tudnak tenni környezetük védelme, valamint saját osztályuk környezettudatossága érdekében.

Neked ajánljuk
A Tanács ajánlást fogadott el a zöldátállást szolgáló tanulás ösztönzéséről Egyenletes gitárütemek, emelkedő hőmérséklet Szemétbe öltöztek a kongói művészek, hogy megtörjék a túlfogyasztás átkát A siker titka vidéken, 17. rész - Matyódesing (videó) A közelmúlt legsúlyosabb monszunja Bangladesben és Indiában
Tovább a forrásra: kamaszfesztival.hu
Vissza
Hírfolyam