2022. május 21., Konstantin
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál keresi 2022 ifjú természetfotósát

A pályázatra olyan művészi igénnyel készített fotókat várnak, amelyek – többek között – a tájat, a vadvilágot, a rovarvilágot, a természetes élőhelyeket, a flórát és a faunát, az ember és a természet kapcsolatát mutatják be. 

A kiíró olyan alkotásokat keres, amelyek a természet szépségét művészi aspektusból láttatják, és érzékeltetik az ember jelenlétét a természetben.

Ebbe beletartozhat a természetfotó és a figyelemfelkeltő, elgondolkodtató alkotás is.

A zsűri kifejezetten értékeli a kreatív ötleteket, az újszerű látásmódot, a képi megvalósítás egyediségét. A beérkezett képeket egy háromtagú zsűri bírálja el, amelynek Máté Bence, a világhírű magyar természetfotós az elnöke. 

A diákfotó-pályázatra a Kárpát-medence általános iskolás felső tagozatos és középiskolás, magyarajkú diákjai nevezhetnek, csoportos és egyéni kategóriában.

Fotó: AntonioGuillem/iStock/Getty Images Plus
Neked ajánljuk
Elő a gumicsizmát és a fényképezőgépet! Elő a gumicsizmát és a fényképezőgépet! A felhagyott vasútvonalak segítségével érhetjük el a természetvédelmi céljainkat Mennyire segíti elő a hazai szabályozás a vállalatok felelős hulladékgazdálkodását? 25 ezer autó használt akkumulátorát dolgozza fel évente a Hydrovolt frissen nyílt üzeme
Tovább a forrásra: naturefestandfilm.com
Vissza
Hírfolyam