2022. május 20., Bernát, Felícia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Méhbarát kertek – irodalmi és alkotópályázat

A Méhészet folyóirat együttműködésben a Drót alkotói portállal, a Magyar Írószövetséggel és az xForest.hu-val művészeti pályázatot hirdetett Méhbarát kertek címmel.

Miért fontosak a méhbarát kertek? Milyen eszközökkel tudjuk méhbaráttá tenni a környezetünket kicsiben és nagyban? Mi történik jelenleg a beporzó rovarokkal? Milyenné válna a világ a méhek és más beporzó rovarok nélkül?

Ezekre a kérdésekre várják a választ a pályaműveken keresztül gyerek (3–14 éves korig) illetve felnőtt (14 éves kor felett) korcsoportban, rajz-festészet, irodalom illetve tervezés kategóriában.

Az irodalmi pályaművek értékelésében a Magyar Írószövetség, a rajz-festészet és tervezés kategória pályaműveinek elbírálásában pedig képzőművészek fognak segítséget nyújtani.

A pályamunkákat elektronikusan várjuk a mehbaratkertek@gmail.com e-mail-címre.

Fotó: fotomem/iStock/Getty Images Plus
Neked ajánljuk
Tudtad, hogy a kerted segíthet a hirtelen lezúduló csapadék megzabolázásában? A tundra gyermekei – A nomádok mindennapjai (dokumentumfilm) Lélegzetelállító képek: májusi köd Zalában (képgaléria) Melegedő óceánokra és rekordmagas metánszintre figyelmeztet a WMO Metrózni fejedelmi élmény
Tovább a forrásra: xforest.hu
Vissza
Hírfolyam