2022. május 26., Evelin, Fülöp
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Budapest Tuning – ötletpályázat

Budapest önkormányzata és a Budapest Brand Nzrt. különleges városélményt nyújtó kulturális programok, művészeti produkciók és kísérleti városi projektek megvalósítására indított ötletpályázatot.

A pályázattal izgalmas szabadtéri aktivitások és alkotások, új zöld felületek és közösségi funkciók létrejöttét szeretnék ösztönözni, de mindenekelőtt új találkozási pontokat létrehozni városszerte, ahol összejöhetnek szomszédok, barátok, és nem hétköznapi módon használhatják a város tereit.

A pályázaton egyedül vagy csapatban, de akár a lakóközösséggel együtt is lehet indulni.

A kiírók civil szervezetek, egyesületek, városi kollektívák, fesztiválszervezők, kisvállalkozások és nagyvállalatok jelentkezését is várják.

Az ötletek megvalósítására két kategóriát hoztak létre: ha pár napos programot tervez egy pályázó szabadtéren, a megpályázható maximális összeg projektenként bruttó 3 millió forint, nagyobb terv esetén ez bruttó 10 millió forint.

Fotó: CHUNYIP WONG/E+/Getty Images
Neked ajánljuk
Ismét várja a fenntartható vállalkozások jelentkezését a Generali Kenderből és gombából is készülhet bukósisak Újrahasznosítható pénztárca pár lépésben Sokallják a 480 farkast Svédországban, 170-re akarják csökkenteni Nemcsak a hordozórakéták, de a kibocsátásuk is az eget veri
Tovább a forrásra: kultura.hu
Vissza
Hírfolyam