2022. május 28., Csanád, Emil
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újra várja a diákokat a Hello Planet dizájntábor

A Kék Bolygó Alapítvány és a Hello Wood Junior 2022 augusztusában is megszervezi a Hello Planet startup dizájntábort 15–18 év közötti fiataloknak.

Az első Hello Planet sikere után a szervezők 2022-ben olyan ingyenes, egyhetes, ottalvós tábort hirdetnek, amelyen a részt vevő fiataloknak lehetőségük lesz saját startupot indítani és az ötletfejlesztő dizájnworkshopokon alkotni.

Az augusztus 7. és 12. között, Izményben, Tolna megyében megrendezett táborban 50 lelkes középiskolás vehet részt.

A 15–18 év közötti fiatalok ebben az egy hétben inspiráló, zöld kezdeményezéseket és vállalkozásokat ismerhetnek meg. Emellett valós startupismereteket szerezhetnek interaktív foglalkozások keretében, valamint dizájnworkshopokon dolgozhatják ki terveiket.

A csapatokat mentorok és különböző területekről érkező dizájnerek segítik a kreatív ötletfejlesztésben és a cselekvésre ösztönző programok során. 

Pályázni a jelentkezési lap kitöltésével és egy fenntarthatósági vagy környezetvédelmi ügyet népszerűsítő, bármilyen technikával elkészített pólótervvel lehet. 

  • Jelentkezési határidő: 2022. május 22. éjfél
    (A limitált számú hely miatt érdemes minél előbb jelentkezni)
  • Jelentkezési lap és további információ: hellowood.eu/hu/hello-planet
Fotó: hellowood.eu
Neked ajánljuk
Kék Bolygó Podcast: Elnöki tanóra Négy helyszínen több mint száz filmmel várja a közönséget a gödöllői Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál Élőben születik művészet a szemétből Gödöllőn Amerikában szigorúbb szabályokra számíthatnak a fenntartható alapok 18 millió forintot gyűjtött a menekülteknek a CIB Bank
Tovább a forrásra: lakaskultura.hu
Vissza
Hírfolyam