2022. január 21., Ágnes
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

DINPI Klub: Vándortúrázás – Ahogyan ma szeretjük

Minden hónap első keddjén a Duna–Ipoly Nemzeti Park Klub érdekes előadásokkal várja a látogatókat. December 7-én megismerkedhetünk a többnapos, hátizsákos vándortúrák világával és a felkészülés fortélyaival. Tapasztalatok, felszerelések és hasznos tippek kezdő és haladó túrázóknak egyaránt.

Az előadó Nyáry Tamás lesz, az Equinox Trekking Club Egyesület elnöke, aki közel 20 éve szervezi a legkülönfélébb gyalogtúrákat országon belül és a környező országokba. A hosszú évek alatt együtt túrázó baráti társaságból alakult meg néhány éve az egyesület is. Elsődleges célja a természetjárás mellett a túrázás közösségi élménnyé alakítása és a többnapos sátras hátizsákos vándortúrázás hagyományainak felélesztése, népszerűsítése. „Indulj el egy úton....” Ebből sose lehet kinőni! Volt honnan elindulni, Tamás is a „Másfélmillió lépés...” c. sorozaton nőtt fel.

  • ELŐADÓ:Nyáry Tamás
  • HELYSZÍN: Budapest
  • IDŐPONT: 17:30–18:30
  • TALÁLKOZÓ: Sas-hegyi Látogatóközpont
    (Budapest XI., Tájék u. 26., GPS: 47.48237, 19.01791)
  • RÉSZVÉTELI DÍJ: ingyenes

További információ: Kremnicsán János, +36 30 408 4370 sashegy@dinpig.hu

Neked ajánljuk
Az ürömi állatotthonba vitt állateledelt Orbán Viktor És a szakadt leggingsekkel mi lesz? Újra várják a környezetvédelmi szervezetek pályázatait Magyar kutatás: előre jelezhetők lesznek a kártevők és a kórokozók Az elszabaduló felmelegedés esélyét a részeredményeket hozó klímacsúcs csak csökkenteni tudta
Tovább a forrásra: dunaipoly.hu
Vissza
Hírfolyam