2018. május 23., Dezső
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter Időjárás

Érdemes korán nevezni a Gerecse 50-re

Idén április 28-án rendezik hazánk legnépszerűbb teljesítménytúráját, a Gerecse 50-et, immár 37. alkalommal. A távok nem változtak, vagyis ismét  50, 30, 20 és 10 km-es szakaszok közül választhatnak a túrázók. Tavaly óta azonban a túra létszámlimittel működik, így nem árt sietni a jelentkezéssel.

A 2017-es tapasztalatok alapján idén 500 fővel többen indulhatnak a leghosszabb távon, ami azt jelenti, hogy összesen 3 ezer nevezést fogadnak el a szervezők az 50 km-es útvonalra. Az összlétszámot 8 ezer főben maximálták. Az online jelentkezési felület január 18-tól érhető el, február 28-ig kedvezményesen lehet előnevezni.

Minden célba érkező oklevelet kap, az 50 km-es túrát teljesítők jelvényt, a 30/20/10-esek kitűzőt kapnak a célba érkezéskor, valamint minden résztvevőt egy ajándékkal is meglepnek a szervezők.

A nevezési díjak az alábbi linkre kattintva megtekinthetők.

Tovább a forrásra: turistamagazin.hu
Vissza
Hírfolyam
Ajánló
10 csodálatos hely a téli Erdélyben és Székelyföldön A divat valódi ára – Zöld Kalandozások 3. A Duna ura – A Kvassay-zsilip A Föld napja – Programok a Budakeszi Vadasparkban A gyerekek menthetik meg a Földet, csak érdekelje őket a dolog