2018. szeptember 22., Móric
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter Időjárás

Állatok farsangja a Fővárosi Állat- és Növénykertben

Idén először várja a látogatókat az Állatok Farsangja program február 2-től 4-ig, a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A háromnapos rendezvény ismeretterjesztő és szórakoztató programokat is rejt magában, amelyeket egyetlen állatbarát sem hagyhat ki.

A gyerekek készíthetnek álarcokat, bábokat, részt vehetnek karneváli arcfestésen, valamint érdekes állattörténeteket hallgathatnak. Lesz jegesmedve-gyógyítás, ahol fény derül arra, hogy vajon megfázhat-e a sarkvidék mackója.

Február 2-án jelmezes vonuláson, a rendezvény ideje alatt pedig farsangi állatbemutatókon vehetnek részt az érdeklődők. Február 3-án és 4-én a Bóbita Band szórakoztatja a jelmezbálba érkezőket.

Azok a 14 év alatti gyermekek, akik jelmezben, farsangi álarcban érkeznek, 100 Ft-os jegyárral léphetnek be az Állatkertbe.

Neked ajánljuk
Októberben többször is érdemes kilátogatnia Hortobágyra! Októberben többször is érdemes kilátogatnia Hortobágyra! Egy nagy oroszlán védi a zaj- és levegőszennyezéstől a Hungária körút mellett élőket Hazánkat is meghódítják a villanyautók Őszi színpompa a zirci arborétumban
Tovább a forrásra: zoobudapest.com
Vissza
Hírfolyam