2018. február 21., Eleonóra
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter Időjárás

Február 14.: szívügyeink napja

Február 14-e a szívügyeinkről szól, a változ(tat)ás lenyűgöző emberi képességéről; az álmokról melyek mára számos helyen a hétköznapok részeivé váltak. A „Holnap” című film ezekről az álmokról szól, melyeket a film hősei szívükben hordtak, és kemény munkával, másokkal összefogva valóra váltottak. A „szívügyeink napján” az Átalakuló Közösségek, a Védegylet és az Ökofilmklub szervezésében országszerte 20 helyszínen kerül levetítésre a „Holnap” című film.

A HOLNAP című film meghívó abba a világba, ahol együtt, összefogásban, civil kurázsival minden nép megtalálhatja saját lehetőségeit.

A helyi vetítéseket a „holnap bajnokai” szervezik, akiknek szívügyük, hogy saját környezetükben minél több embert inspiráljanak egy reményteli magyar holnap irányába, am elynek létrejöttéért szívesen tesznek is.

A film

Egy fiatal filmes csapat keresi a jelenben azt, ami a jövőhöz fontos. Keresi azokat az embereket, akik tesznek azért, hogy holnap legyen mit enni, legyen mivel fűteni, legyen biztonság és nem utolsósorban egy egyenlő társadalom. Rátalál azokra, akik közösségben, szövetkezetben, döntéshozói pozícióban, bátran és vidáman alakítják a jövőt.

Igen, a jövőt: a holnap teremtőivel ismerkedünk két órán keresztül, a Föld minden pontjáról. Mert sok ember van, aki tenni akar. De akik ezt közösségben teszik, már sokra is jutottak.

vetítési helyszínek

BÉKÉSCSABABP. CSEPEL – TAMARISKA HÁZBP. I. KER. – TRIP HAJÓBP. II. KER. – BEIKBP. V. KER. – NAPHIMNUSZ MŰHELYBP. XIII. KER. – FONTANUS KÖZPONTBP. XIX. KER. – WEKERLEBP. – ZUGLÓDUNAKANYARÉRDGÖDÖLLŐHAJDÚBÖSZÖRMÉNYKECSKEMÉT
NAGYKOVÁCSIPÁZMÁNDPÉCSSZEKSZÁRDSZENTENDRESZOMBATHELY

A vetítésekkel kapcsolatos további információk az atalakulo.hu/holnap oldalon találhatók.

Tovább a forrásra: atalakulo.hu
Vissza
Hírfolyam
Ajánló
100 éve érintetlenül – A svájci vadon Az ártéri erdő titkai – a Duna nemzeti parkjai Barangolás a Tápió-vidéken Csicsergő Családi Nap a Debreceni Állatkertben Érdemes korán nevezni a Gerecse 50-re