2018. augusztus 21., Hajna, Sámuel
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter Időjárás

Baba-mama kirándulás az Erdő Ajándéka Erdei Iskolával

A Hármashatár-hegyi Erdő Ajándéka Erdei Iskola baba-mama kirándulást szervez a Hármashatár-hegyre február 16-án 10 órától. „Hozd el kisbabádat a természetbe! Fedezzük fel együtt az erdő ajándékait! Jó levegő, csend, természet, baráti közösség vár! Te is kimozdulsz, és gyermeked is élvezni fogja a kellemes időtöltést a friss erdei levegőn” – szól a szervezők invitációja.

A kirándulás egy gyönyörű panorámájú kilátóhoz vezet, előtte és utána lehetőség lesz a kandalló melletti melegedésre, pelenkázásra, szoptatásra az erdei iskolában. A kirándulás után a szervezők forró teával kedveskednek a résztvevőknek.

Gyülekező: A Hármashatár-hegyi Erdő Ajándéka Erdei Iskola előtt 10 órakor, érkezés ugyanide 11.30-ra.

Részvétel csak hordozóval (hason/háton)!
Babák ajánlott életkora: 2 hónapos kortól 3 éves korig

Részvételi díj: 1500 Ft

A túrát Szabó Miklós okleveles erdőmérnök és Dános-Krajczár Orsolya okleveles természetvédelmi mérnök, kismama tartja. Érdeklődni a 06-30/924-23-55-ös telefonszámon vagy az erdoajandeka@gmail.com e-mail-címen lehet, további információk az esemény Facebook-oldalán érhetőek el.

Neked ajánljuk
10 bakancslistás vízesés Magyarországon, amely képeslapért kiált Cipzáras cifraságok Klímaváltoztatás? 10/10. – Tudományos találgatás A jégkorszakoktól a globális felmelegedésig: amikor az éghajlat írja a történelmet Átadták az országos jégkármérséklő rendszer informatikai támogatását nyújtó szuperszámítógépet
Tovább a forrásra: erdoajandeka.hu
Vissza
Hírfolyam