2020. augusztus 8., László
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Vidám húsvét a Debreceni Állatkertben és Vidámparkban!

Húsvét hosszú hétvégéjén ünnepi programokkal és hosszabbított nyitvatartással várja látogatóit a Debreceni Állatkert és Vidámpark. Az ország egyik legnagyobb Nyuszisimogatója mellett a Pálmaházban találkozhatnak a gyerekek örök kedvenceikkel, a frissen kelt naposcsibékkel, míg az Állatsimogatóban húsvét többi kedvencével is megismerkedhetnek testközelből kicsik és nagyok egyaránt. Valamint láthatók lesznek a húsvét legújabb sztárjai, a wallisi feketeorrú juhok is!

Tavaszi sétára indulnak a legifjabb kis pingvinek, valamint az Állatok akcióban program keretében a kibővült látványetetések mellett újra megnyílik a Katta sétány is, így a látogatók testközelből találkozhatnak a most született gyűrűsfarkú makikkal.

A legkisebbek utazhatnak a csacsi szekerén, a szamár hátán, sőt akár kisvasúton is, hiszen az ünnepi hosszú hétvégén a Vidámpark is nyitva lesz. A megújuló géppark a tavaly megszokott módon és árakon várja szórakozni vágyó vendégeit.

A vállalkozó kedvűek részt vehetnek egy óriás tojás kifestésében, illetve húsvéti tojásokat és ajándéktárgyakat lehet díszíteni többféle technikával a Kézműves Kuckóban, míg a Gibbonházban tojáskiállítás tekinthető meg. A Nyuszisarokban pedig arcfestő várja a legifjabbakat.

A gyerekek a nyuszifutam játékos versenyein tehetik próbára ügyességüket, valamint húsvéthétfőn a DKV-val közös tojáskereső játékra várják a szervezők az érdeklődőket sok-sok nyereménnyel!

A „Húsvéti forgatagban” lesz táncbemutató és táncház élő muzsikával, és részesei lehetünk a népi locsolkodásnak is, versenyen mérethetik össze tudásukat a fiúk és férfiak locsolóverseikkel. A játékok és a különböző ügyességi próbák mellett az ünnepi jókedvet népdalénekesek és animátor nyulak garantálják.

Állatkerti és vidámparkbelépővel rendelkezők számára a programokon való részvétel díjtalan!

Ünnepi nyitva tartás az Állatkertben és Vidámparkban: 9–16 óráig, április 1. vasárnaptól 17 óráig.

Neked ajánljuk
Irány a vízpart! – Duna-parti szabadstrandok Irány a vízpart! – Duna-parti szabadstrandok Eresztvényben zárult a Muzsikál az erdő 2020-as programsorozata A vírus okozta elváltozást is kimutatni képes CT-t adtak át Megjelent az első vállalati zöldkötvény a magyar piacon
Tovább a forrásra: zoodebrecen.hu
Vissza
Hírfolyam