2020. július 3., Kornél, Soma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A divat valódi ára – Zöld Kalandozások 3.

Mengyán Eszter, a Holy Duck! blog alapítója egy évig nem vett ruhát, és túlélte. De vajon biztos ez a megoldás? Május 9-én, a Hulladék Munkaszövetség Zöld Kalandozások-sorozatának harmadik előadásán kiderül!

Miért fontos a divat az életünkben? Mit tudunk a divatot irányító fast fashion márkákról? Mit tudunk tenni, ha már ismerjük a divatvilág árnyoldalait? Az a megoldás, ha nem vásárolunk semmit?

Mengyán Eszter kipróbálta, milyen a vásárlásmentes év: megismerte a fast fashion üzletek kiváltására szolgáló alternatívákat, pénztárcabarát trükköket, és olyan tervezőkkel, alkotókkal találkozott, akiknek a dizájn, a stílus mellett a fenntarthatóság is központi téma. 

Tapasztalatairól és szemléletének alakulásáról vall előadásában Mengyán Eszter, a VOUS magazin vezető szerkesztője és a Holy Duck! – #viszlatfastfashion blog írója.

  • Helyszín: Humusz Ház (XI., Saru u. 11.)
  • Kezdés: 18 óra
  • Támogatói hozzájárulás: 1000 Ft (Pártoló tagoknak féláron!)
Ki készítette a ruhámat? Fotó: Holy Duck – #viszlatfastfashion
Neked ajánljuk
Már meg lehet nézni a debreceni állatkert vöröspanda-hímjét (képgalériával) A természet alkotásainak törékeny szépsége is lehet kézzelfogható Darwin és az ízeltlábúak lenyűgöző világa Díj a járvány idején helytálló nők elismerésére Online aukcióval segítik az autistákat
Tovább a forrásra: humusz.hu
Vissza
Hírfolyam