Mindenütt jó, de legjobb otthon...
2020. április 2., Áron
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Nemzetközi Természetfilm Fesztivál Gödöllő – 2018

A Nemzetközi Természetfilm Fesztivál mára a régió egyik kiemelkedő természet- és környezetvédelmi eseménye lett. A rendezőknek a szakma és a média támogatásával sikerült elérnünk, hogy a fesztivál idején a figyelem Gödöllőre, a természeti értékeinkre és azok védelmére irányuljon.

2018-ban a Fesztivál égisze alatt, immár hagyományosan, két filmszemle (a Nemzetközi Filmszemle és a Kárpát-medencei Filmszemle) kerül megrendezésre.

A versenyfilmek ingyenes vetítése mellett a már hagyományosnak mondható természetvédelmi-környezetvédelmi szórakoztató programok, a megújuló Varázslatos Magyarország szabadtéri fotókiállítás, a második alkalommal meghirdetésre kerülő Trash Art Magyarország hulladékszobor-kiállítás, „Jam for Nature” zenei tehetségkutató verseny és könnyűzenei koncertek várják a látogatókat 2018. május 25. és 27. között Gödöllőn.

A részletes programfüzet az alábbi linken és a godollofilmfest.com oldalon érhető el.

Fotó: Nemzetközi Természetfilm Fesztivál Gödöllő/facebook.com
Neked ajánljuk
A karanténba is utat talál a kultúra Így készíthetsz poloskacsapdát házilag Ne, most ne menjünk Afrikába (se) Újabb érdekességek derültek ki a marsi vízről Az illegális szemetelőket nem fékezi meg a járvány
Tovább a forrásra: godollofilmfest.hu
Vissza
Hírfolyam