2018. augusztus 17., Jácint
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter Időjárás

Legyél te is klímahős!

Aki kevesli a gyereknap nyújtotta vidámságot, június 3-án a Magyar Természettudományi Múzeum és a Pesti Est szervezésében megrendezésre kerülő fenntarthatósági forgatagban folytathatja a mókát – és ha minden próbát kiáll, akár klímahős is lehet! 

A nap során a múzeumban eldugott helyszíneken különböző próbákat és feladatokat teljesíthetnek, legalább 5-öt. Aki sikeresen túljut az akadályokon, kiérdemli a Klímahős címet, és ajándékot is kap.

A szervezők ajánlója temérdek lehetőséget ígér a közös szórakozásra:

„Ülj be egy Fokker repülőmodellbe, és készíts szelfit!  I  Lőjj a szelektív óriás csúzlival a szelektív szigetekbe!  I  Tekerj az energiabiciklivel, hogy a te versenyautód legyen az első!  I  Te mond meg, milyen legyen a jövő városa  I  Milyen gyorsan tudod kibogozni az ökogubancot?   I  Vajon anyu is kitalál a minilabirintusból?   I   Új dinó költözik a dinókertbe. Vajon miből készül?   I  Készíts hulladékból hangszert! És próbáld is ki a Zene Batyu Zengő Élményprogram mesejátékán   I    A múzeumban először:  Tyúkhúr – a Hahó Együttes lemezbemutató koncertje   I   Vár még rád kézműveskedés ökoanyagokból és az elmaradhatatlan arcfestés.”

Bálna csontváza a Magyar Természettudományi Múzeum bejáratánál Fotó: Globetrotter19/Wikimedia Commons

Aki elfárad, nekiülhet, hogy hulladékból hangszert készítsen!

A rendezvény keretében a HAHÓ EGYÜTTES lemezbemutató koncertjére is sor kerül.

  • Időpont: június 3-án 10-től 18 óráig
  • Helyszín: Magyar Természettudományi Múzeum
  • A program belépődíja egységesen: 250 Ft/fő, 6 éves kor alatt a belépés díjtalan. 
  • Ezen a napon a múzeum állandó kiállításai ingyenesek.
Neked ajánljuk
Állatkerti szülinap Pécsen! Állatkerti szülinap Pécsen! Drasztikusan visszavágnák a légszennyezést Magyarországon A szárazság a régészek kezére játszott Nagy-Britanniában Jóval magasabb a Déli-óceán szén-dioxid-kibocsátása, mint azt eddig gondolták
Tovább a forrásra: nhmus.hu
Vissza
Hírfolyam