2021. december 5., Vilma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Város vs. természet – kiállítás és Élményfa gyerekfoglalkozás

2018. június 13. és 2018. augusztus 24. között a Deák 17 Galériában a Város vs. természet kiállításhoz kapcsolódóan ingyenes kreatív foglalkozással várják a látogatókat.

Városi létünkben egyre hangsúlyosabb, egyre inkább teret nyer a természetbe való visszavágyódás. A gerillakertészkedés vagy a közösségi kertek a főváros közepén mára már mindennapi látvánnyá váltak. Hogyan hódítja vissza a várost a természet?

Ezt a folyamatot ragadja meg a Deák 17 Galéria izgalmas kiállítása, amelyen Bartha Máté, Boros Mátyás, Gosztola Kitti, Hatházi László, Herbert Anikó, Énzsöly Kinga, Kállai Márton, Kerekes Gábor, Szabó Klára Petra, Tranker Kata alkotásait láthatja a közönség. 

Város vs. természet – kiállítás a Deák 17 Galériában Fotó: www.deak17galeria.hu

A kiállításhoz kapcsolódó foglalkozáson a látogatók élményfát készíthetnek egyénileg vagy a családdal közösen: ehhez segítség gyanánt izgalmas, gondolatébresztő kérdésekkel is készültek a szervezők. A fára felkerülhet minden élmény, érzés, amely a kiállítás témájával kapcsolatban felmerül.

Az Élményfa egyéni foglalkozáshoz előzetes bejelentkezés nem szükséges. Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy egyszerre csak egy fő vagy család tudja igénybe venni a foglalkozást.

  • június 28-án 17:00 órától a kiállítás kurátori tárlatvezetéssel tekinthető meg
  • Cím: Deák 17 Galéria, 1052 Budapest, Deák Ferenc u. 17. I. emelet
  • Nyitvatartás nyári szünetben: Hétfő–péntek: 9:00–17:00
  • Szombaton és vasárnap zárva!
Neked ajánljuk
Csütörtökig várja az érdeklődőket az Automotive Hungary Vetlényi Alma új kollekciója ha lehet, még zöldebb Katie Patrick: Hogyan mentsük meg a világot A Növekedési Kötvényprogram a megújuló erőművek épülését is segíti Már nem szokatlan, hogy rénszarvasra vadásznak a jegesmedvék? (videóval)
Tovább a forrásra: gyerekprogramok.info
Vissza
Hírfolyam