2018. szeptember 19., Vilhelmina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter Időjárás

A Természet Operaháza – Tisza-tavi Fesztivál

A Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál minden év júliusában kínál felejthetetlen és exkluzív kikapcsolódást a komolyzene, a természet és az aktív pihenés szerelmeseinek – hiszen ez a fesztivál mindezeket összehangolva invitálja az érdeklődőket a Tisza-tó partjára.

A fesztivál szervezőinek célja, hogy a minőségi kultúra élvezetét összekapcsolják az egészséges életmóddal úgy, hogy a nemzetközi és a hazai közönség ráadásképp a Tisza-tó csodálatos természeti adottságait, madár- és állatvilágát is megismerhesse.

Az első, akkor még Tisza-tavi kerékpár(kul)túra néven megrendezett esemény folytatásaként került megrendezésre 2015. július 25-én az immár II. Tour D’Opera Tisza-tavi kerékpártúra névre keresztelt egynapos kerékpáros program. A Tisza-tó mentén megrendezett 67 kilométeres kerékpártúra 11 megállójában 11 minikoncerten összesen 87 művész szórakoztatta a résztvevőket, megidézve a természetben az opera, a táncművészet és a kamarazene világát.

Fotó: www.operaofthenature.com

Az idei rendezvényre július 26. és 29. között kerül sor, a színes családi és sportprogramokhoz kapcsolódóan számtalan művész előadásában gyönyörködhet a közönség, fellép többek között az Alma latina táncegyüttes, a Talamba ütőegyüttes, Bábel Klára hárfaművész, Dian Róbert, az Experidance Production, Miklósa Erika és Molnár Levente operaénekesek, valamint Horgas Eszter és Falusi Mariann.

A részletes program elérhető és jegy váltható a fesztivál hivatalos weboldalán, a www.operaofthenature.com oldalon.

Neked ajánljuk
Drasztikusan visszavágnák a légszennyezést Magyarországon Gombából táskát? Baraksó Alexandra szerint lehetséges! Water Vision +150 – videópályázat Lézerekkel bombázza a Földet a NASA új műholdja Energiapiac: erre készül Kína
Tovább a forrásra: programturizmus.hu
Vissza
Hírfolyam