2021. december 2., Melinda, Vivien
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Országos geocachingverseny a magyar erdőgazdaságok népszerűsítésére

Az Agrárminisztérium és a Nemzetközi Természetfilm Fesztivál Gödöllő együttműködésében 2018. szeptember 10-én elindult az ország eddigi legnagyobb tematikus geocachingversenye, 76 darab geoláda kihelyezésével.

A verseny célja az erdőgazdaságok szakmai és turisztikai tevékenységének népszerűsítése, magyar erdeink élővilágának bemutatása, valamint a természetjárás mint szabadidős és sporttevékenység promotálása. A versenyben bárki részt vehet, aki a www.geocaching.com oldalon található kódok alapján megtalálja az elrejtett geoládákat.

A 19 erdőgazdaság mindegyikébe 4-4 láda került kihelyezésre. A verseny során a játékosoknak erdőgazdaságonként ezeket a geoládákat kell megtalálniuk. Ugyanazon erdőgazdaságban elhelyezett 3 láda megtalálásával lehet megszerezni azt a számkódot, amely nyitja az erdőgazdaság 4. ládáját, a végládát. A végládában található egy kód és a program koordinátorának az e-mail-címe, akinél be kell jelentkezni, ő regisztrálja a helyezéseket.

Útközben Fotó: Krizsán László

Nyeremény:

  • minden erdőgazdaságban az először végládát regisztráló versenyző 20 000 forint értékű díjat kap,
  • aki elsőként regisztrálja, hogy három különböző erdőgazdaságban megtalálta a 4., végládát, 40 000 forint értékű díjat kap, 
  • aki pedig elsőként találja meg mind a 19 erdőgazdaságban a végládát, 100 000 forint értékű díjban részesül.
  • Abban az esetben, ha senki sem találja meg mind a 19 végládát, akkor a fődíjat a legtöbb végládát megtaláló versenyző kapja.
  • Különdíj: minden végláda esetében az első 10 regisztráló Varázslatos Magyarország könyvet kap.
  • A verseny időtartama: 2018. szeptember 10. – 2019. május 1.
  • A részletes versenykiírás a www.godollofilmfest.com oldalról tölthető le.
  • A versenyen részt vevőket értékes tárgy- és pénznyeremények várják.
  • A szervezők mindenkinek jó kincskeresést és jó túrázást kívánnak csodálatos magyar erdeinkben!
Neked ajánljuk
Egy hónapig a növényeké a főszerep a MANK Galériában Keltsük életre a falakat! A növények zenéje zökkent ki a város zúgó monotóniájából Rendkívül népszerű a Hulladékvadász alkalmazás Lyon fenntarthatósági megfontolásokból betiltja a vendéglátóhelyek teraszainak fűtését
Tovább a forrásra: godollofilmfest.com
Vissza
Hírfolyam