2020. október 21., Orsolya
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Magyar Fenntarthatósági Csúcs – 2018-ban is

A Piac & Profit november 21-én ismét megrendezi a Magyar Fenntarthatósági Csúcsot, a felelősen gondolkodó és cselekvő emberek éves találkozóját. A kilencedik Magyar Fenntarthatósági Csúcs fókuszában idén a technológiák, a digitalizáció által átalakult világunk és a fenntartható fejlődés viszonya áll.

Jó-e a világnak a technológia, a digitalizáció uralma? Sok jel mutat arra, hogy az üzleti szektor közvetlen profitérdekével is összefügg a hatékonyságjavító, energiafogyasztást visszafogó, hulladékot újra a termelésbe vonó technológiai fejlesztések térnyerése.

„A digitális technológiai fejlesztések hatékonysági, üzleti eredményei egyértelműen és látványosan igazolják, hogy a természeti környezet és az üzleti érdek harmóniában van” – írja a portfolio.hu.

Tömeges modellváltás zajlik a gazdaságban globális és helyi szinten is. A kérdés az, hogy gyorsabbak lesznek-e a fejlesztésen alapuló üzleti modellváltások, mint a felmelegedés. 

Fotó: piacesprofit.hu

A Magyar Fenntarthatósági Csúcs résztvevői, előadói, beszélgetőpartnerei a tudomány, az oktatás, az üzleti élet, a civil szektor és az üzleti szektor, valamint a kormányzat felelős gondolkodói, cselekvői.

Tényekről és a gazdasági szektor eredményeiről, a reményről szólnak a konferencia hiteles előadói, többet között: Ürge-Vorsatz Diána, Mika János, Hetesi Zsolt, Bőgel György, László Ervin, Faragó Tibor, Dinya László.

A konferencia fővédnökei: László Ervin világhírű tudós, író, Juhász Árpád geológus és Demcsák Mária, az Üzleti Etikai Díj alapítója.

  • Időpont: november 21.
  • Helyszín: Budapest, Sugár Rendezvénykomplexum
  • Érdeklődni a +36 (1) 239-9597 telefonszámon és a konferencia@piacesprofit.hu. e-mail-címen lehet.
  • A részletes program és a regisztráció a piacesprofit.hu/fenntarthatosagi-csucs-2018 címen érhető el. 
Neked ajánljuk
Nemzetközi zöld programot indít a Garnier Az indonéz törzs, ahol mindenkinek kék a szeme (képgaléria) Látogassatok el a fák különleges világába! Medvét láttak Miskolcon (videóval) Málnatermesztés a sivatagban? Igen!
Tovább a forrásra: piacesprofit.hu
Vissza
Hírfolyam