2019. szeptember 16., Edit
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Szimpla Slow Lifestyle Market

Az advent, a december sokaknak a kapkodásról, a rohanásról szól. Mielőtt belevetnénk magunkat az ünnep előtti sürgés-forgásba, látogassunk el a Szimplába, hogy lelassuljunk, feltöltődjünk, és tippeket kapjunk a kiegyensúlyozott készülődéshez.

„Nemsokára itt a karácsony, hatalmas a pörgés, a boltok rogyásig fenyődísszel, be kell fejezni a projektmunkát, mikuláscsomagot kell készíteni a gyereknek és úristen! Nem vettem ajándékot!” – idézik meg a valamennyiünk számára ismerős helyzetet a szervezők, akik egy kis lassításra buzdítanak mindenkit, és ehhez a segítséget is megadják.

Előadások

  • Berecz István – Move and More beszél a mozgás stresszmentesítő hatásáról, sőt, aki hoz magával jógamatracot, az ki is próbálhat pár pihentető formát.
  • Papp Andrea,  a Napi Táptudás társszerkesztője megosztja, miért is olyan fontos a nyugodt étkezés, mikor, mennyit és mit érdemes ahhoz enni, hogy ne terheljük feleslegesen a szervezetünket.
  • A Slow Budapesttől az alapító, Krajcsó Nelli foglalja össze, miként lehet egészséges, stresszmentes, slow életmódot folytatni.
  • The True Cost – filmvetítés
    Egy ritkán látott film mutatja be, hogy mit eredményez a rohanó életstílus, és miért is fontos a slow-ra váltás.
  • Mengyán Eszter – Holy Duck segítségével kerekasztal-beszélgetésre kerül sor az elhangzottakról, a felmerülő ötletekről és a lehetséges megoldásokról.

Időpont: December 1., szombat, 12:00–19:00
Helyszín: Szimpla Kert, 1075 Budapest, Kazinczy utca 14.
Szervező: Trip Hemp Fashion és Szimpla Kert

A rendezvénnyel kapcsolatos további információk, valamint a vásár kiállítóinak listája az esemény Facebook-oldalán érhető el.

Neked ajánljuk
Bevált a környezettudatos szatyor A természet meleg fényei Csodás holdfogyatkozással egy magyar fotós lett az év asztrofotósa (képgaléria) Mire nem jó a kókuszdió! Klímatüntetés volt a Fehér Ház előtt
Forrás: Élő Bolygónk
Vissza
Hírfolyam