2022. augusztus 9., Emőd
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Everness-szilveszter: az ország legtudatosabb bulija

Alkohol- és drogmentes, önismereti, mozgás- és zenei programokkal tűzdelt szilveszteri rendezvényt szervez az Everness közössége. Az esemény célja, hogy a tudatos életmód kedvelői jó hangulatban, közösségben, minőségi programok és vegán vacsora mellett üdvözölhessék az új évet.

„Olyasmiben gondolkoztunk, amin magunk is szívesen részt veszünk” – mondja Klein Csaba, az Everness Fesztivál igazgatója, a közösség életre hívója.

„Szeretnénk megmutatni, hogy nem kell ahhoz alkohol, drog vagy petárda, hogy egy fergeteges esténk lehessen.

A MagNet Házon belül négy helyszínen lehet majd szórakozni, feltöltődni, elmélyülni, elköszönni 2018-tól és üdvözölni az új évet. Az Everness közössége évről évre növekszik, azt reméljük, hogy a sok ismerős arc között idén is egyre több kíváncsi új látogatót köszönthetünk majd.”

Programok

Az érdeklődőket 14 órától várják a budapesti MagNet Házban. A workshopok fókuszában a 2018-as év átgondolása, értékelése, elengedése, valamint 2019 tiszta, pozitív fogadása áll. No meg természetesen a zene, a tánc, az ünneplés.
A Társasjáték Térben önismereti játékokkal, az Aulában hahota-jógával és kórussal találkozhat majd a közönség. A Samsara Boulevard és az Ecstatic Dance Budapest zenei produkciója mellett DJ LaFuente és Dj Flow gondoskodik majd az emelkedett hangulatról.

gasztronómia

Vacsorára vega és vegán menüből lehet választani, de ha valaki más finomságra vágyna, sokféle ételt vásárolhat az este folyamán a MagNet Ház saját büféjében is.

Bővebb információ: https://www.szilveszter-everness.hu

Neked ajánljuk
Péntek Csaba: A hamburgered ára A zavarba ejtő 4000 éves szikla Egyenletes gitárütemek, emelkedő hőmérséklet Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: harmonet.hu
Vissza
Hírfolyam