2020. augusztus 8., László
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Mimó és Csipek az erdőben – ökobábszínház

„Kalandozz az erdőben a két környezettudatos mesehőssel, Mimóval és Csipekkel. Ismerd meg barátaikat, és tudd meg, ki képes még egy elromlott léghajót is megjavítani!” A zenével, interaktív elemekkel gazdagított bábelőadás feledhetetlen élmény minden gyermek számára.

Mimó és Csipek két bumfordi mesehős, akikkel könnyen azonosulnak a gyerekek. A kanárisárga és padlizsánlila figurák sokat kérdeznek, és persze mindenre kíváncsiak. Elsősorban természetesen a környezetükkel kapcsolatban. Barátaik (Berka, Cserke, Ficak, Kupacs, Mityó, Pemzli, Potyka) készséggel válaszolnak minden kérdésükre, miközben az is kiderül, hogy mennyi mindent tehetünk a mindennapokban Földünk védelmében.

Fotó: Európalánta Egyesület/faceboook.com
  • Időpont: 2019. február 24., vasárnap 11:00
  • Helyszín: Barabás Villa | Rendezvényterem
    1122 Budapest, Városmajor utca 44.
  • Jegy: elővételben február 14-ig 800 Ft, február 15-től 1000 Ft
  • Jegyek kaphatók a barabasvilla.jegy.hu oldalon, illetve a MOMkult jegypénztárában (1124 Budapest, Csörsz utca 18.), valamint az előadás előtt egy órával a helyszínen.
Neked ajánljuk
Irány a vízpart! – Duna-parti szabadstrandok Irány a vízpart! – Duna-parti szabadstrandok A sikeres környezetvédelem titka a fokozatosság A vírus okozta elváltozást is kimutatni képes CT-t adtak át Megjelent az első vállalati zöldkötvény a magyar piacon
Tovább a forrásra: barabasvilla.hu
Vissza
Hírfolyam