2020. augusztus 5., Krisztina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Utazás a fogyasztás körül – Science Cafe a Szatyorban

A Science Café műfaja a tudományos eredmények és a mindennapok  tapasztalatainak találkozására biztosít teret. A közös két órában alkalmanként egy-egy téma tudományos újdonságait, érdekes kutatási eredményeit járhatják körül viszonylag kötetlen formában a Szatyorba látogatók.

Fogyasztásunk sok mindent elárul aktuális gondolkodásunkról: venni vagy nem venni nem lehet bárhogy. Sőt, bármit veszünk vagy nem veszünk, visszahat gondolkodásunkra.

Fenntartható „turistáskodásra” invitál havonta egy alkalommal a fogyasztás témája körül a Szatyor.

A túravezető Birtalan Ilona Liliána (Lili) lesz, aki a fogyasztás és a pszichés jóllét kapcsolatának kutatója, közgazdász és pszichológus.

„Beszélgetünk az alternatív forrású élelmiszerek előnyeiről, definiálni próbáljuk a helyi élelmiszereket, szó esik az akaraterő, a kitartás és egyéb, a fenntartható fogyasztási döntések ellen ható tényezőkről” – fogalmaznak a szervezők az esemény ajánlójában.

  • A beszélgetésekre havonta 1 alkalommal, hétfőnként kerül sor.
  • Első alkalom: február 18., hétfő 18:00-20:00 8-ig
  • Helyszín: Szatyorbolt, 1085 Budapest, Gyulai Pál utca 12.
  • A részvétel regisztrációhoz kötött: zoldszatyor@gmail.com
  • A szervezők a részvételért adományt fogadnak el.
Neked ajánljuk
Szeptemberben rendezik meg a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivált Szeptemberben rendezik meg a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivált Majommunka-mentességet igazoló címkével árusítják a jövőben a thaiföldi kókuszdiót (videóval) Üzemanyag­cellákkal működtetné a szerver­centrumait a Microsoft Kampány indult a tömeges élelmiszer-pazarlás csökkentésére
Forrás: Élő Bolygónk
Vissza
Hírfolyam