2019. október 15., Teréz
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Indul az önkéntes hulladékgyűjtés

Március 18-tól 24-ig tart, minden eddiginél hosszabb az idei TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! hulladékgyűjtési akció.

A 2011 óta hagyományosan megszervezett környezetvédelmi program mára Magyarország legnagyobb önkéntes mozgalmává vált – írja a ProfitLine.

Új helyszínt már nem lehet bejelenteni, a regisztráció március 3-án lezárult, de a szemétszedésekhez bárki csatlakozhat.

A helyszíneket és az időpontokat a TeSzedd! honlapon találják meg az érdeklődők.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) korábbi tájékoztatása szerint az akcióra előzetesen csaknem 240 ezer önkéntes regisztrált. A hulladékgyűjtés kellékeit, a zsákokat és a kesztyűket az ITM biztosítja, az akció szervezőjeként pedig az összeszedett szemét elszállításáról is gondoskodik a több mint 3 ezer bejelentett helyszínről.

Számtalan helyszínen csatlakozhatunk Fotó: szelektalok.hu/teszedd/#hol-szedjem
Neked ajánljuk
Föld reset – újra zöld kalandozások a Humusszal Alig egy hónap múlva kezdődik a Budapesti Víz Világtalálkozó Északnyugat felé sodródik a leszakadt gigászi jégtömb (képgaléria) Nő a világ növényiolaj-termelése Áder János: A továbbiakban nem vehetjük természetesnek, hogy van vizünk
Tovább a forrásra: profitline.hu
Vissza
Hírfolyam