2020. július 14., Örs, Stella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Indul az önkéntes hulladékgyűjtés

Március 18-tól 24-ig tart, minden eddiginél hosszabb az idei TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! hulladékgyűjtési akció.

A 2011 óta hagyományosan megszervezett környezetvédelmi program mára Magyarország legnagyobb önkéntes mozgalmává vált – írja a ProfitLine.

Új helyszínt már nem lehet bejelenteni, a regisztráció március 3-án lezárult, de a szemétszedésekhez bárki csatlakozhat.

A helyszíneket és az időpontokat a TeSzedd! honlapon találják meg az érdeklődők.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) korábbi tájékoztatása szerint az akcióra előzetesen csaknem 240 ezer önkéntes regisztrált. A hulladékgyűjtés kellékeit, a zsákokat és a kesztyűket az ITM biztosítja, az akció szervezőjeként pedig az összeszedett szemét elszállításáról is gondoskodik a több mint 3 ezer bejelentett helyszínről.

Számtalan helyszínen csatlakozhatunk Fotó: szelektalok.hu/teszedd/#hol-szedjem
Neked ajánljuk
Már meg lehet nézni a debreceni állatkert vöröspanda-hímjét (képgalériával) A világ minden szegletébe eljut a föld sokszínű erdeinek zsivaja Madagaszkár – A kaméleonok földje Adománnyal segíti a Szent László Kórház dolgozóit a Sodastream Guinness-rekordot állított fel India a 2018-19-es tigrisszámlálással (videóval)
Tovább a forrásra: profitline.hu
Vissza
Hírfolyam