2020. július 2., Ottó
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újra esti séták sorozat a Fővárosi Állatkertben

Csütörtöktől elkezdődik az esti séták szezonja a Fővárosi Állat- és Növénykertben, ahova a kert kulisszái iránt érdeklő látogatókat várják előzetes regisztráció után.

Az Állatkerti Alapítvány szervezésében kéthetente csütörtök esténként meghirdetett program évek óta nagy népszerűségnek örvend, idén pedig számos új helyszín is bekerül az esti program állomásai közé – közölte az intézmény az MTI-vel.

Az érdeklődők megtekinthetik például az állatorvosi rendelőt vagy a takarmánykonyhát, a gondozók egészen közelről bemutatják a legkülönlegesebb állatokat, de még az akvárium egyébként láthatatlan részét is be lehet majd barangolni.

Az eddigi évek során a program résztvevői jártak már a zsiráfok fellegvárában, kézbe vehették az óriáskígyót, és megismerkedhettek Gézával, a tapírral is. A sorozat csütörtökön kezdődik, és egészen szeptember 26-ig tart, rossz idő esetén a sétát másnap rendezik meg.

Fotó: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 

A szervezők a résztvevőknek állatkerti hátizsákkal, elemózsiás csomaggal is készülnek a csaknem háromórás programra. A programra jelentkezni személyesen az Állatkerti Ajándékboltban vagy elektronikusan az info@allatkertialapitvany.hu e-mail-címen lehet.

Neked ajánljuk
Már meg lehet nézni a debreceni állatkert vöröspanda-hímjét (képgalériával) A természet alkotásainak törékeny szépsége is lehet kézzelfogható Darwin és az ízeltlábúak lenyűgöző világa Díj a járvány idején helytálló nők elismerésére Online aukcióval segítik az autistákat
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam