2020. július 4., Ulrik
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A fenntarthatóság csak női illatban kapható?

Legyen az hulladékmentesség vagy fenntartható családi élet, mind nemzetközileg, mind itthon jellemzően nők uralják a terepet. Na de hol maradnak a környezettudatos édesapák? Mennyire vonzó számukra ez az életmód, ha egyáltalán az? Milyen szempontokat tart fontosnak a gyereknevelésben egy környezettudatos apa?

Ha már környezettudatosság és család, nem fura, hogy milyen ritkán hallunk férfiakat megszólalni a témában? A hétköznapok fenntarthatósága tényleg csak női illatban kapható? Mivel férfiszemszög nélkül korántsem teljes a kép, május 29-én, a Zöld Kalandozások 4. előadásán a Humusz Szövetség Kozma Gergelyt, az Eco Punk Találkozó alapító főszervezőjét látja vendégül, hogy kiderüljön: létezik-e tudatosság szatyorvarrás, szappanfőzés és jóga nélkül.

  • Kezdési időpont: 18:00
  • Helyszín: Humusz Ház (1111 Bp., Saru u. 11.)
  • Támogatói hozzájárulás: 1000 Ft, amellyel a Humusz Szövetség munkáját támogatod.
  • További információk: humusz.hu 
Fotó: pxhere.com
Neked ajánljuk
Már meg lehet nézni a debreceni állatkert vöröspanda-hímjét (képgalériával) Portugáliában a szőnyegek is parafából vannak A természet alkotásainak törékeny szépsége is lehet kézzelfogható Mondj megálljt a szívószálnak (is)! Jeladókkal követik a PET-palackok útját a Felső-Tiszán
Tovább a forrásra: humusz.hu
Vissza
Hírfolyam