2019. december 13., Luca, Otília
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A fenntarthatóság csak női illatban kapható?

Legyen az hulladékmentesség vagy fenntartható családi élet, mind nemzetközileg, mind itthon jellemzően nők uralják a terepet. Na de hol maradnak a környezettudatos édesapák? Mennyire vonzó számukra ez az életmód, ha egyáltalán az? Milyen szempontokat tart fontosnak a gyereknevelésben egy környezettudatos apa?

Ha már környezettudatosság és család, nem fura, hogy milyen ritkán hallunk férfiakat megszólalni a témában? A hétköznapok fenntarthatósága tényleg csak női illatban kapható? Mivel férfiszemszög nélkül korántsem teljes a kép, május 29-én, a Zöld Kalandozások 4. előadásán a Humusz Szövetség Kozma Gergelyt, az Eco Punk Találkozó alapító főszervezőjét látja vendégül, hogy kiderüljön: létezik-e tudatosság szatyorvarrás, szappanfőzés és jóga nélkül.

  • Kezdési időpont: 18:00
  • Helyszín: Humusz Ház (1111 Bp., Saru u. 11.)
  • Támogatói hozzájárulás: 1000 Ft, amellyel a Humusz Szövetség munkáját támogatod.
  • További információk: humusz.hu 
Fotó: pxhere.com
Neked ajánljuk
Óriási sikert aratott Európában a magyar Vadonleső Program kezdeményezés Az évszakok tünékeny szépségéről Ehető kávéspoharakkal a szemét ellen Magyarország áramtermelése 60 százalékban karbonsemleges Több mint félmillió fát ültettek Azerbajdzsánban
Tovább a forrásra: humusz.hu
Vissza
Hírfolyam