2021. október 22., Előd
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Egy ízig-vérig zöld fesztivál: EcoPunk

Augusztus közepén első alkalommal rendezik meg az EcoPunk Találkozót Terényben, a környezetvédelem és a fenntarthatóság jegyében. A találkozón a megszokott kereteket elhagyva, a szabadban gyűjthetjük be a hétköznapok ökológiájával kapcsolatos legfrissebb, minőségi ismeretanyagot.

A rendezvény célja, hogy széles tömegek számára tegye elérhetővé és vonzóvá az ökológiai lábnyom csökkentését. Bárki, aki ellátogat a találkozóra (tartson bárhol a szemléletváltásban és éljen bármilyen életet), biztosan talál majd olyan megoldásokat, amelyeket integrálni tud a hétköznapi életébe.

Fotó: ecopunk.hu

A szabadtéri kötetlen „konferencián” egyszerre több színpadon tartanak interaktív előadásokat, vitákat, workshopokat a legismertebb hazai és nemzetközi előadók, valamint olyan gyakorlati megvalósítók, akik a saját témájuk kiemelkedő szakemberei, ugyanakkor nyilvános előadás keretében még soha nem osztották meg tapasztalataikat.

Mikor és hol?

  • Augusztus 15–18., Terény
  • Az előadók listájáért – akik között ott lesz a zero waste nagyasszonya, Bea Johnson is – kattints ide.
  • Bővebb információ ezen a linken érhető el.
Neked ajánljuk
Egy angol fesztivál résztvevőinek drogtartalmú vizeletei már a halakat is károsítják A tájpolitikák fontosságára hívja fel a figyelmet a táj nemzetközi napja Dizájnerkollekcióban kapnak második életet a Levi's farmerek Mennyi víz van a Földön? (videó) Az unió elválasztaná az ocsút a búzától
Tovább a forrásra: ecopunk.hu
Vissza
Hírfolyam