Mindenütt jó, de legjobb otthon...
2020. március 30., Zalán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Állatkertek éjszakája – Pécsen két estén át is várják a látogatókat

Látványetetésekkel, fényfestéssel, koncertekkel, madarász- és tűzzsonglőr-bemutatóval várják egyebek mellett a látogatókat az Állatkertek éjszakájára csütörtökön és pénteken a Pécsi Állatkertben.

Mint azt Siptár Dávid, a Pécsi Állatkert igazgatója elmondta, a baranyai megyeszékhely intézménye a tavalyi alkalomhoz hasonlóan idén is két estén át várja változatos és izgalmas esti programokkal az érdeklődőket augusztus utolsó két napján.

A Dél-Dunántúl egyetlen állatkertjeként a kezdetektől megrendezi a programot, ezúttal már nyolcadik alkalommal várják a látogatókat a baranyai megyeszékhelyen.

Mint mondta, az augusztus 30-án és 31-én zajló programsor minden eddiginél színesebbnek ígérkezik, hiszen összesen mintegy húsz különböző elemet tartalmaz. A megszokott, óránként többször megtartott látványetetéseken túl fényfestéssel, fókatréningekkel, koncertekkel, madarászbemutatóval, tűzzsonglőr-produkcióval is kedveskednek a látogatóknak.

Fotó: pecszoo.hu

Decsi István, Pécs alpolgármestere elmondta, idén az Állatkertek éjszakáján a pécsi közösségi közlekedésért felelős Tüke Busz Zrt.-vel működnek együtt. Szeretnék, hogy az állatkert programjaira minél kevesebben érkezzenek autóval, ezért a közlekedési vállalat kedvezményeket kínál a programra érkezőknek; aki ugyanis buszjegy felmutatásával vált belépőt, annak a visszaútra szóló jegyét az állatkertben ajándékba kapja.

Az Állatkertek éjszakája pécsi programjairól, az utazási kedvezményekről a bővebb információk a pecszoo.hu oldalon találhatók.

Neked ajánljuk
Naponta bemutat online egy-egy állatot a zárva tartó Schönbrunni Állatkert Élőben nézhető a pécsi állatkert fókapárja Nem a koronavírus, hanem a klímaváltozás miatt aggódik Sir David Attenborough A MOL Plugee ingyenes villanyautó-töltéssel támogatja az egészségügyi dolgozókat Ötletek a fenntartható fejlődési célok oktatásához – Megfizethető és tiszta energia
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam