2020. augusztus 14., Marcell
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Muzsikál az erdő a Körösök völgyében – Programok Gyulán és környékén

Gyulán és térségében, valamint Püspökfürdőn várja az érdeklődőket szeptember 27. és 29. között a Muzsikál az erdő a Körösök völgyében elnevezésű rendezvény, amelyen erdei koncertek, szakvezetéses erdei séták és gyerekprogramok is várják az érdeklődőket.

Az eseménysorozat első napján a gyulai Csigakert tölgyfái között, másnap a gyulai erdei iskola területén, vasárnap pedig a Nagyvárad közelében található Püspökfürdőn várják programokkal a látogatókat – közölték a szervezők az MTI-vel.

A rendezvényen fellép Palya Bea és Gerzson János, Kubinyi Júlia, Szokolay Dongó Balázs, Rácz Gyula, a Monarchia Szimfonikus Zenekar, a Cantores Ecclesiae Rézfúvós Együttes, a Nagyváradi Filharmónia Intermezzo Vonósnégyes, a Vox Mirabilis Kamarakórus Zemlényi Katica karnagy vezetésével és a békéscsabai Bartók Béla Vegyeskar Perlaki Attila irányításával.

Fotó: www.muzsikalazerdo.hu

Koncertet ad a Dűvő Zenekar és a Talléros Banda, a Dobszerda ütőegyüttes, a Brass On the Road, Bolba Éva és a Jazzterlánc, valamint a Nagyváradi Művészeti Líceum tanulói.

Kiállítás látható a 35 éves Székely Aladár Fotóklub tagjainak fotóiból, a Muzsikál az erdő fotópályázat helyezett képeiből és a Muzsikál az erdő gyermekrajzpályázat legjobb pályaműveiből. A gyerekprogramok között természetes anyagokat felhasználó kézműves foglalkozások, hagyományőrző íjászbemutató és bábelőadás is szerepel.

  • Időpont: 2019. szeptember 27–29.
  • Helyszín: Csigakert – Gyula, Gyula – Városerdő, Nagyvárad – Püspökfürdő
  • További információ: www.muzsikalazerdo.hu
Neked ajánljuk
Eresztvényben zárult a Muzsikál az erdő 2020-as programsorozata Hogyan menekült az okos vidra egy hajóra az orka elől? (videó) Magyar Nemzeti Parkok Hete Útmutató a környezettudatos gardróbhoz A tengerszint-emelkedés miatt megemelnek egy szigetországot
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam