Mindenütt jó, de legjobb otthon...
2020. március 29., Auguszta
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Szelfizz és nyerj a szelektív kukáknál!

Hulladékgyűjtő kampány indult Kecskeméten. Aki egy üveg kidobásakor szelfit készít, értékes nyereményekre is szert tehet – de nyer az egész város is, hiszen a hulladékkezelő cég három defibrillátort ajánl fel egy-egy helyi közintézménynek.

Életmentő Üveg címmel indított üveggyűjtő kampányt Kecskeméten az önkormányzat támogatásával és közreműködésével a Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. – derül ki a baon.hu beszámolójából.

A szervezők szeretnék felhívni a figyelmet a háztartásokban keletkező csomagolóanyagok, kiváltképp az üveghulladék szelektív gyűjtésének és hasznosításának fontosságára.

A cél, hogy a kampány keretében legalább 700 tonna üveghulladék gyűljön össze a városban. Ez jó alkalom arra, hogy a kecskemétiek megszabaduljanak a háztartásukban felgyülemlett üvegektől, egyúttal támogassák a hulladék újrahasznosítását.

Fotó: www.dtkh.hu

A DTkH Nonprofit Kft. az akció keretében három félautomata defibrillátort adományoz a városnak, a készülékek egy-egy kecskeméti közintézményben kerülnek elhelyezésre.

A kampányban részt vevőkre értékes nyeremények is várnak. Ehhez elég elvinniük a nem használt üvegeket valamelyik gyűjtőpontra, az üveggel a kézben készíteni egy szelfit, majd ezt a fotót szeptember 27-ig feltölteni a www.dtkh.hu oldalra.

Neked ajánljuk
Darálóval veszi fel a harcot a lomokkal az FKF Naponta bemutat online egy-egy állatot a zárva tartó Schönbrunni Állatkert Idejük van a szorongásoldó harmóniáknak Csatlakozz te is! Finn jó tanácsok a fizikai távolságtartásról a járvány idejére
Tovább a forrásra: baon.hu
Vissza
Hírfolyam