2020. szeptember 30., Jeromos
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Idén is Autómentes Hétvége az Andrássy úton

Szeptember 22-én Európa-szerte megrendezik az Autómentes Napot, amely egyben az Európai Mobilitási Hét lezárása. Az idei év mottója: „Sétálj velünk!”, témája a gyaloglás, a nem motorizált közlekedés.

Sétálj végig az Andrássy úton szeptember 21-én és 22-én, az Európai Mobilitási Hét Autómentes Hétvégéjén, ahol a járművek helyett a gyalogosoké lesz a főszerep:

a BKK ebben az évben is családi programokkal, játékokkal, gasztrosétánnyal és ingyenes koncertekkel várja az érdeklődőket.

A koncerteken többek között fellép Janicsák Veca, Mága Jennifer és Király Viktor, a kitelepülő vállalatok, szervezetek és önkormányzatok pedig változatos aktivitásokkal és programokkal készülnek a hétvégére.

Fotó: Európai Mobilitási Hét – Autómentes hétvége az Andrássy úton/facebook.com
  • Helyszín: Andrássy út, Budapest 1062, Magyarország
  • Időpont: szeptember 21. 9:00 – szeptember 22. 22:00
  • További információ: bkk.hu/mobilitasihet
Neked ajánljuk
A hétvégén rendezik meg a 27. Európai Madármegfigyelő Napokat Magyarországon A hétvégén rendezik meg a 27. Európai Madármegfigyelő Napokat Magyarországon Áder János: tudatosabban, körültekintőbben kell bánni a környezetünkkel Monor is bekapcsolódott a Tisztítsuk meg az országot kormányzati programba Belső-Mongóliában gigantikus naperőművel csökkentik a szén-dioxid-kibocsátást
Tovább a forrásra: bkk.hu
Vissza
Hírfolyam