2022. január 28., Karola, Károly
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Óvjuk együtt bolygónkat!

2019. október 27-én immár harmadik alkalommal nyitja meg kapuit a Zöldgömb Fesztivál.

A Zöldgömb fesztivál ingyenes, ismeretterjesztő, családi rendezvény, ahol hiteles szakértők segítségével, könnyen alkalmazható gyakorlati ismereteket kaphatunk a környezettudatos életmód megteremtéséhez.

A sok-sok játék és nyeremény mellett az egész család számára érdekes és szórakoztató programokkal, előadásokkal készülnek a szervezők, amelyeken megtudhatjuk, hogy

mennyire környezetbarát alternatíva a biológiailag lebomló műanyag, jó vagy rossz a biomassza, elérhető-e a karbonsemlegesség, de találkozhatunk a Klímanócskák „anyukájával”, és megismerhetjük a távhő napos oldalát is.

A rendezvény célja, hogy pozitív üzenetekkel hívja fel a figyelmet könnyen alkalmazható megoldásokra, egyszerű, gyakorlati megoldásokat, hétköznapi recepteket mutasson be a környezettudatos életmód megvalósításához, valamint hogy megismertessen és népszerűsítsen közösségi összefogáson alapuló kezdeményezéseket, már létező modelleket és működő jó gyakorlatokat.

Fotó: Zöldgömb Fesztivál 2019/facebook.com

A részletes program és a kiállítók listája a zoldgombfesztival.hu oldalon érhető el. A rendezvény A Földgömb magazin és a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége közös rendezvénye.

  • Időpont: 2019. október 27
  • Helyszín: Akvárium Klub (1051 Budapest, Erzsébet tér 12.)
  • A Zöldgömb Fesztivál fővédnöke dr. Áder János, Magyarország köztársasági elnöke
Neked ajánljuk
Utazások a földgolyón – A Karib-tenger térség (videó) Egy köztéri szobornak is beillő hűsítő berendezés Vietnamból Érdekes animáció készült arról, hogyan lélegzik a Föld (videóval) A jövőben sok ezer tonna akkumulátor hasznosulhat Európában Hogyan csökkenhetne a bútoripar ökológiai lábnyoma?
Tovább a forrásra: zoldgombfesztival.hu
Vissza
Hírfolyam