2019. november 12., Jónás, Renátó
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Nyílt nap a HEROSZ Budapesti Állatotthonban

Október 5-én, az állatok világnapja alkalmából nyílt napot tartanak a HEROSZ Budapesti Állatotthonban.

Az érdeklődők idén is megismerkedhetnek a gazdára váró kisállatokkal, valamint az otthon munkatársainak tevékenységével.

A programok között szerepel kutyasétáltatás, macskasimogatás, de a látogatók a kisállatok gondozására, nevelésére vonatkozó kérdéseikre is választ kaphatnak.

A nyílt nap keretében lesz fleshagility, szolgálati rendőrkutyás bemutató, állatorvosi és fizioterápiás tanácsadás, valamint ingyenes kutyakozmetika is, a négylábúaknak pedig szépségversenyt is tartanak.

A délután 3-ig tartó eseményen házias ételeket kóstolhatnak meg az érdeklődők, de lesz garázsvásár és tombola is, amelynek bevételét az állatotthon lakói életkörülményeinek javítására fordítják. A kisebbeket gyereksarok és lovaglás várja.

Fotó: Herosz Budapesti Állatotthon‎/facebook.com
Neked ajánljuk
Egyre ritkábban ülnek a Waymo önvezető autóinak kormányánál Magyar fotográfus volt idén a világ legsikeresebb természetfotósa – Megnyílt Az Év Természetfotósa 2019 kiállítás Amikor az évszakok harmóniája felborul... Nem csak a „világbékéért”, a tiszta tengerpartokért is tesznek a szépségkirálynők „Alkoss az esőerdőkért!” – Környezetvédelmi alkotópályázat
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam