2019. november 19., Erzsébet
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Wasterevolution konferencia – Válaszok 360 fokban

Először szervezik meg Budapesten a Wasterevolution konferenciát a fenntartható fejlődés témakörében. A Hybridart Management által életre hívott eseményen arról lesz szó, hogyan érdemes ma a 21. században a változásokhoz és a kihívásokhoz alkalmazkodni.

Számos kerekasztal-beszélgetésen vehetnek részt az érdeklődők, amelyeken olyan szaktekintélyeket és ismert embereket hallgathatnak meg, mint Rezes Judit színművész, Molnár Berta építész, Harmat Ádám éghajlatkutató, Sinkovics Ede képzőművész, Hankó Gergely természetvédelmi mérnök, Vetlényi Alma divattervező, Fülöp Bence vízügyi tanácsadó mérnök vagy éppen Krajcsó Nelli mindfullness tréner – írja az Artnews.

Az esemény célja az, hogy szakemberek, nagyvállalatok és kreatív alkotók bevonásával közös platformot teremtve elinduljon egy konstruktív beszélgetés arról, pontosan mi is zajlik körülöttünk, mik az ok-okozati összefüggések, ebben kinek mi a szerepe, mik a lehetőségek és irányok, milyen válaszokat adhatunk a fenntarthatósággal kapcsolatos kihívásokra.

Fotó: Hybridart Management‎Wasterevolution konferencia/facebook.com

 A szervezők azért rendezik meg a konferenciát, mert fontosnak tartják a gondolkodásbéli paradigmaváltást, a fordulatot saját hozzáállásunkban mindahhoz, amit magunknak teremtettünk és teremtünk egyéni és társadalmi szinten is.

Az egész napos rendezvényen különböző témákban hozzáértő partnerek mutatják be a lehetőségeket, koncepciókat arra, hogyan érdemes elindulni egy új úton. Szóba kerül a tudatos életmód, a lelassulás, a művészet szerepe, de terítéken lesznek a klímaváltozás és a műanyagok problémájának összefüggései is.

  • Időpont: 2019. október 18-án 10 és 19 óra között
  • Helyszín: Société Budapest (1051 Budapest, Sas utca 15.)
  • Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
  • Az esemény lapozgatható magazinja itt érhető el.
Neked ajánljuk
Új élet meglévő daraboknak, hulladék nélküli szabás vagy éppen slow fashion? Egyre ritkábban ülnek a Waymo önvezető autóinak kormányánál Pohár a legtermészetesebb csomagolásból Húsz órán át szenvedett egy elgázolt medve az út szélén, számonkérés lett belőle Fantasztikus finn felfedezés: fehérje-előállítás a levegőből
Tovább a forrásra: artnews.hu
Vissza
Hírfolyam