2020. október 31., Farkas
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Zöld életmód Gödöllőn

Októberben folytatódik a Gödöllői klíma-klub beszélgetéssorozata. A téma ezúttal a zöld és az etikus gondolkodásmód kapcsolata lesz.

A Gödöllői klíma-klub eseményén minden alkalommal más-más téma kerül a fókuszba, amelyet meghívott gödöllői vendégeikkel előbb kerekasztal-beszélgetés formájában, majd a résztvevőkkel közösen is alaposan körüljárnak. Az októberi téma a zöld és etikus gondolkodásmód:

Hol találkozik ez a két terület? Egyáltalán, elválasztható egymástól a környezeti és a társadalmi felelősség kérdése? Milyen sikeres projektek működnek Gödöllőn és Gödöllőn kívül, amelyek hatékonyan tudják ötvözni a zöld és etikus, társadalmilag felelős gondolkodást?

Meghívott beszélgetőtársak:

  • Farkas Boglárka – Habitat for Humanity Magyarország
  • Szabó Csaba – élelmiszermentés Gödöllőn
  • Mihály Edina – GreenDependent, TreeDependent – Fákkal felelősen program moderátor: Vadovics Kristóf, a Gödöllői klíma-klub alapítója
    Várunk mindenkit a klub hagyományainak megfelelően teával, sütivel. A beszélgetés 17:30-tól kezdődik. 
Fotó: Gödöllői klíma-klub/facebook.com

Időpont: Október 29-én 17 órától 
Helyszín: Civil Közösségi Ház (Gödöllő, Szabadság u. 23.)
A részvétel mindenki számára nyitott és ingyenes. 
Honlap: klimaklub.greendependent.org
Facebook: www.facebook.com/Godolloiklimaklub

Neked ajánljuk
E-kerékpáros túrákat kínál a Duna–Dráva Nemzeti Park Társadalom- és környezettudatos kényelmet élvezhetnek a magyar ebek Anne Sverdrup-Thygeson: Terra Insecta Több mint nyolcvanezer üveg Béres-cseppet kaptak a pedagógusok A Burger King is lép a parttalan szeméttermelés ellen
Tovább a forrásra: greendependent.org
Vissza
Hírfolyam