2020. február 20., Aladár, Álmos
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hiúz Ábrándok – gála és forgatag a Természettudományi Múzeumban

Az Agrárminisztérium Természetmegőrzési Főosztálya, a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. és a Magyar Természettudományi Múzeum égisze alatt működő Vadonleső program 2019-ben a hiúzt választotta az év emlősének. A ragadozó tiszteletére tartott eseménysorozatot a november 22–23-án megrendezésre kerülő Hiúz gála és forgatag zárja.

A Természettudományi Mmúzeumban megrendezett eseményen ismeretterjesztő és interaktív előadások, bemutatók, koncertek és természetismereti játékok várják az érdeklődőket.

A rendezvényen a Vadonleső program keretében meghirdetett alkotópályázatok („A hiúz titokzatos élete”; „Ember a tündérrózsák birodalmában”; „A természet ajándékai”) eredményhirdetésére is sor kerül.

  • A forgatag kedvezményes belépővel vehető igénybe. A szombaton megrendezésre kerülő Hiúz gála előzetes regisztráció esetén ingyenes.
  • Időpont: november 22 (gála), november 23. (forgatag)
  • Helyszín: Magyar Természettudományi Múzeum,
    Budapest, Ludovika tér 2–6.
  • Részletes program és további információk:
     facebook.com/events/407706519915767
Fotó: pixabay.com
Neked ajánljuk
Páratlan siker az orrszarvú-telepítési programban Fenntartható fejlődési célok gyerekszemmel – Gondolkozz el rajta, beszélj róla, tegyél érte! Orvvadászok csapdájából kimentett elefántborjú (képgaléria) Egy „épületes” ötlet, ami nemcsak a lakhatási, de a műanyagválságot is megoldhatja Ausztriában elkezdik visszaváltható üvegben árulni a tejet, a magyar Spar is vizsgálja a lehetőséget
Forrás: Élő Bolygónk
Vissza
Hírfolyam