2020. szeptember 21., Máté, Mirella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hiúz Ábrándok – gála és forgatag a Természettudományi Múzeumban

Az Agrárminisztérium Természetmegőrzési Főosztálya, a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. és a Magyar Természettudományi Múzeum égisze alatt működő Vadonleső program 2019-ben a hiúzt választotta az év emlősének. A ragadozó tiszteletére tartott eseménysorozatot a november 22–23-án megrendezésre kerülő Hiúz gála és forgatag zárja.

A Természettudományi Mmúzeumban megrendezett eseményen ismeretterjesztő és interaktív előadások, bemutatók, koncertek és természetismereti játékok várják az érdeklődőket.

A rendezvényen a Vadonleső program keretében meghirdetett alkotópályázatok („A hiúz titokzatos élete”; „Ember a tündérrózsák birodalmában”; „A természet ajándékai”) eredményhirdetésére is sor kerül.

  • A forgatag kedvezményes belépővel vehető igénybe. A szombaton megrendezésre kerülő Hiúz gála előzetes regisztráció esetén ingyenes.
  • Időpont: november 22 (gála), november 23. (forgatag)
  • Helyszín: Magyar Természettudományi Múzeum,
    Budapest, Ludovika tér 2–6.
  • Részletes program és további információk:
     facebook.com/events/407706519915767
Fotó: pixabay.com
Neked ajánljuk
Zöld Civil ON – Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek Országos Nemtalálkozója Áder János: tudatosabban, körültekintőbben kell bánni a környezetünkkel Látványos szembesítés a természet törékenységével Két fontos ok miatt is válasszunk hazait! Így teleltesd át az édesburgonyát
Forrás: Élő Bolygónk
Vissza
Hírfolyam