Mindenütt jó, de legjobb otthon...
2020. március 28., Gedeon
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Szavak helyett lépések – klímakonferencia a régiónk országaival

Az Ökopolisz Alapítvány rendezvénye a közvélemény és a sajtó figyelmét szeretné felhívni a globális és régiós klímaválság problémáira, illetve a lehetséges megoldásokra.

A rendezvény célja, hogy a 2019. szeptemberi ENSZ-klímacsúcsértekezlet után, és a soron következő, decemberi találkozó előtt a tudomány és a civil szervezetek képviselői, továbbá a régió zöld pártjainak politikusai megvitassák, hozott-e előrelépést az éghajlatváltozás kihívásaira adandó válaszok terén a legutóbbi ENSZ-értekezlet – derül ki az esemény Facebook-oldalán közölt ismertetőből.

A konferencia meghívott előadói egyebek mellett ismertetik a régió kormányainak vállalásaival kapcsolatos álláspontjukat, és a decemberi csúcs tükrében megfogalmazzák véleményüket és javaslataikat a legfontosabb társadalmi, környezeti és gazdasági teendőkről.

Fotó: Ökopolisz Alapítvány‎/facebook.com
  • A konferencia levezető elnöke: dr. Faragó Tibor, c. egyetemi tanár 
  • Időpont:  2019. november 27. 10:00–15:00
  • Helyszín: MagNet Közösségi Ház, Hamvas terem
  • A rendezvény ingyenes.
  • Részletes program és további információk: 
    facebook.com/events/431422304454415/
Neked ajánljuk
A természetből ellesett pillanatok online is kikapcsolnak A természetből ellesett pillanatok online is kikapcsolnak Magyar zenészek videói buzdítanak környezetvédelemre Csatlakozz te is! Finn jó tanácsok a fizikai távolságtartásról a járvány idejére
Forrás: Élő Bolygónk
Vissza
Hírfolyam