2020. január 21., Ágnes
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Új élet meglévő daraboknak, hulladék nélküli szabás vagy éppen slow fashion?

Az idei Marie Claire Fashion Days mottója a Vissza a természethez: ennek jegyében mindkét nap egy-egy külön blokkban mutatkoznak be hazai dizájnerek, akik a fenntarthatóság valamely szegmensében igazi itthoni úttörők.

 November 23-án, szombaton 16 órától 5 tervező mutatja be a 2020-as tavaszi–nyári „zöld” kollekcióját – invitál a Marie Claire.

Az érdeklődő közönség Vetlényi Alma szabászati hulladék nélkül készülő, időtálló tervezői megoldásaival, a Lazlo funkció és formaváltás jegyében készült kollekciójával, a használt ruhákból építkező AWA és a műanyagszennyezésre reflektáló WYHOYS darabjaival is megismerkedhet az eseményen, illetve a Borbala márka családon belüli erőszakot tematizáló, szétszedhető, variálható darabjai is bemutatásra kerülnek.

Fotó: Marie Claire Fashion Days 2019/facebook.com
Neked ajánljuk
A fenntartható divat olasz csillaga: Stella Jean Megjelent a zöld civil szervezeteket támogató Zöld Forrás pályázat Seregszemlén az elpocsékolt alapanyag Az italgyártók növelik az újrahasznosított műanyagok arányát A jegybankok sem adnak mentsvárat, ha beüt a baj
Tovább a forrásra: marieclaire.hu
Vissza
Hírfolyam