Mindenütt jó, de legjobb otthon...
2020. április 1., Hugó
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Új élet meglévő daraboknak, hulladék nélküli szabás vagy éppen slow fashion?

Az idei Marie Claire Fashion Days mottója a Vissza a természethez: ennek jegyében mindkét nap egy-egy külön blokkban mutatkoznak be hazai dizájnerek, akik a fenntarthatóság valamely szegmensében igazi itthoni úttörők.

 November 23-án, szombaton 16 órától 5 tervező mutatja be a 2020-as tavaszi–nyári „zöld” kollekcióját – invitál a Marie Claire.

Az érdeklődő közönség Vetlényi Alma szabászati hulladék nélkül készülő, időtálló tervezői megoldásaival, a Lazlo funkció és formaváltás jegyében készült kollekciójával, a használt ruhákból építkező AWA és a műanyagszennyezésre reflektáló WYHOYS darabjaival is megismerkedhet az eseményen, illetve a Borbala márka családon belüli erőszakot tematizáló, szétszedhető, variálható darabjai is bemutatásra kerülnek.

Fotó: Marie Claire Fashion Days 2019/facebook.com
Neked ajánljuk
Igazán szimpatikus: egy ruha, ami a kórokozóknak visszatetsző Rovelli Carlo: A valóság nem olyan, amilyennek látjuk – E-könyv A víz arcai – Fotópályázat osztályoknak Több száz egyeddel ritkítják a yellowstoni park bölényállományát, a természetvédők tiltakoznak A természet csodái – Beporzás
Tovább a forrásra: marieclaire.hu
Vissza
Hírfolyam