2020. február 21., Eleonóra
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Félni vagy élni?

A Humusz őszi Zöld kalandozások programjának záró eseményén Szabó Gyula facilitátor segítségével műhelymunka során deríthetik ki az érdeklődők, hogyan tudják klímával kapcsolatos aggodalmukat cselekvésre fordítani.

Minél többet értünk meg a lehetséges jövőnkről, annál jobban szorongunk miatta. De akkor most hogyan tovább? Törődjünk bele, készüljünk a világvégére, vagy tudunk tenni azért, hogy ne egy élhetetlen világot hagyjunk utódainkra? – teszi fel a költői kérdéseket a rendezvény kapcsán a Humusz ajánlója.

A „Félni vagy élni? – gyakorlati tanácsok kezdő klímaszorongóknak” címmel megrendezésre kerülő workshopot Szabó Gyula, az Ökoszolgálat Alapítvány vezetője, zöld életmód coach, council facilitátor tartja.

Szó lesz jóllétről, holisztikus zöld életmódváltásról és arról, hogy a bolygó jövője iránt érzett aggodalmunkat hogyan fordíthatjuk át cselekvéssé.

  • A részvétel regisztrációhoz kötött, a szervezők maximum 25 fő jelentkezését tudják fogadni. 
  • Időpont: November 27. 18:00
  • Helyszín: Humusz Ház (1111 Bp., Saru u. 11.)
  • Támogatói hozzájárulás: 1000 Ft
Neked ajánljuk
Az EIB is segítheti a hazai klímasemlegesség ügyét Hulladékmentesítési pályázat egyetemistáknak Nem csak szemét mennyisége, a kreativitás is hatalmas méreteket ölthet Zavarták a nagy fák a panorámát a Balatonnál, gázolajjal locsolták, hogy ne nőjenek Egy magyar találmánynak hála nyűgből értékké válhat a szén-dioxid
Tovább a forrásra: humusz.hu
Vissza
Hírfolyam