2020. június 5., Fatime
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hulladékmentes karácsonyi vásár Vácon

Környékbéli kézművesek munkái és színvonalas kézműves programok várnak Vácon kicsit és nagyot egyaránt a hulladékmentesség jegyében.

Mitől lesz más ez a rendezvény, mint a többi vásár? A szervezők nem adnak a megvásárolt portékák mellé zacskót, szatyrot. Néhány kiállító gondoskodik hulladékmentes csomagolásról, de alapesetben a vásárlóknak kell gondoskodniuk arról, hogy kényelmesen haza tudják vinni az ajándékokat. A vásárban lesznek megvásárolható vászontáskák is.

Számos alkotó érkezik a Zero Waste életmódot megkönnyítő termékekkel, akik szívesen segítenek, és válaszolnak az érdeklődők kérdéseire is.

A rendezők különböző előadásokkal készülnek a hulladékmentes életmód iránt érdeklődőknek. A csináld magad elvvel összhangban pedig folyamatosan tartanak majd kézműves foglalkozásokat:

Fotó: Hulladékmentes karácsonyi vásár/facebook.com

Időpont: december 8. 10:00–19:00
Helyszín: Váci Bodza Műhely
2600 Vác, Görgey Artúr utca 25.
További információ: facebook.com/events/3114452508572042

Neked ajánljuk
Újabb siker a fajmegőrzési programban: sárgaszakállas makiikrek születtek Nyíregyházán (képgaléria) Belsőséges fények egy dán dizájner műhelyéből Ünnepeljük Beethovennel a környezetvédelmi világnapot A debreceni állatkertet segíti a Globus Újabb villany-pick-up a láthatáron!
Forrás: Élő Bolygónk
Vissza
Hírfolyam