2020. december 5., Vilma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Március 15-e a Madárkórházban

A Madárkórház idén is várja az érdeklődőket a március 14–15-ei hétvégén a Hortobágyi Madárparkba, a meggyógyult és átteleltetett gólyák szabadon engedésére. 

A gólyák, mint igazi magyar madarak, pontosan e napon érkeznek vissza Afrikából, és így a madárkórházban ápoltak is egyenlő eséllyel foglalhatnak velük fészket – fogalmaz a Hortobágyi Madárpark – Madárkórház Alapítvány.

A gólyákon kívül gyógyult egerészölyveink is visszanyerik szabadságukat, akiket a látogatók engedhetnek útjukra.

A fehér gólyák szabadon engedése mindkét napon 12–14 óra között történik. Az érdeklődőket a szabadon engedéseken kívül is változatos programokkal várják: lesz ingyenes szakvezetés, solymászbemutató, kézműves foglalkozás és egzotikus kisállatbemutató is.

  • Időpont: 2020. március 14., 15., 12:00–14:00
  • Helyszín: Hortobágyi Madárpark – 4071 Hortobágy, Petőfi tér 6.
  • További információ: madarpark.hu
Fotó: madarpark.hu
Neked ajánljuk
Hogyan újítsuk fel középületeinket közel nulla energiaigényűvé? – Webinár a Magyar Energiaklub szervezésében Egy változékony freskó figyelmeztet a klímaváltozással kapcsolatos felelősségünkre Ültess ökokertet az iskola udvarára! Az Európai Központi Banknál is érik a zöldfordulat, de ennek nem mindenki örül A világon elsőként engedélyezték mesterséges csirkehús értékesítését Szingapúrban
Tovább a forrásra: madarpark.hu
Vissza
Hírfolyam